Fiúktól szeretném elsősorban kérdezni: Képes lennél várni a barátnődre házasságig is? (Mármint h lefeküdjetek egymással)
A kiegyensúlyozott szexuális élet a hosszútávú párkapcsolat alapja. Ez igaz az emberek 99%-ára (a kötözködő 1% miatt írtam ki )
Hülye hasonlat, de cipőt meg kabátot sem veszek próba nélkül. Szex nélkül beleugrani egy párkapcsolatba azzal, hogy nagyon szeretjük egymást, a mai világban elég veszélyes dolog. Szerintem.
Nem!!!
Az ilyen házasságoknál a nászéjszakán derül ki, hogy valamiért nem működik köztük a sex, és akkor jön a gyors válás(amire nem sokat kell várni), vagy a felek máshol fogják keresni az örömöt, így sztintés válás lehet, vagy megpróbálnak együttélni úgy, hogy közben nem fekszenek le egymással...
Részemről én az ilyen nőt messziről elkerülöm...
Szerintem csak hasonlóan vallásos vagy más okból hasonló meggyőződésű fiúval működne így hosszútávon, abból meg tényleg nem sok van. Esetleg olyannal, aki szélsőségesen, veszettül szerelmes Beléd. Láttam ilyen esetet - és, noha mindig messzemenőkig védem a nők érdekeit, nem tartottam helyesnek, hogy a lány ennyi ideig (évekig) váratja a pasit, mert úgy éreztem, nem szereti igazán, ha nem önti el a vágy előbb-utóbb, és igazam is lett, szakítottak.
Persze ragaszkodj valamilyen szinten az elveidhez, de ha szeretsz valakit, és komoly a kapcsolat, kérdéses, hogy a házassághoz kell-e kötni a szexet. Ne fogd fel tragédiának, ha valakivel, aki tényleg komolyan vesz (mert ez a lényege, nem?) mégis megtörténik mert az jó dolog, ha az ember biztonságos körülmények között elveszíti a fejét. :)
De ha a barátod egyetért, akkor meg nem kell mások orrára kötni, mit hogy csináltok, éljetek a saját szabélyaitok szerint, ha Nektek úgy jó!!! És csak azért ne engedj, hogy valaki el ne hagyjon, csak azért, ha kívánod!
Hátrány, hogy így emiatt elsiethetitek az esküvőt, ami nem biztos, hogy jó.
Ja és még annyi - egyik válaszhoz kapcsolódva nem a Kérdezőnek mondom -, hogy meredeknek tartom, hogy a szent szűzhártya védelmében az anális szex inkább mehet, mint a vaginális.
A kölcsönös orális szex viszont jó áthidaló megoldás lehet. Bár a prűdéria védelme így se valósul meg, és a vallásos megközelítés célja nem ez lenne valahol? :D (Bocs.)
én képes lennék várni...bár nekem pont fordítva lenne... a kicsim már nem szűz, de én még az vagyok, de igen, ha kell várnék
19/f
hát az én férjem megvárt. Bár mindketten szüzek voltunk. Tudom, ez most nem divat, de szerintünk így volt helyes és egyáltalán nem bántam meg.
A természetességre még annyit, h ez kicsit olyan, mintha azt mondanánk: ezek az ösztöneink, ki kell élni őket! Pedig néha nem haszontalan, ha uralkodunk felettük. Na, mindegy. Végülis az állatok sem uralkodnak efelett...
Tessék nyugodtan lepontozni, mert nem a toplista miatt járok fel ide:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!