Lányok válaszát várnám elsősorban a következő kérdésre, hogy nekik volt e? A többi lent.
Sziasztok!
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ti véreztetek e az elsőnél?Mennyire normális dolog az,ha valaki nem vérzik és mennyire gyakori?Kort is kérnék légyszíves és hogy mikor volt az első.Köszönöm a válaszokat előre is.
Sziasztok!
Én véreztem, nem nagyon (16 éves voltam). Általában a szűz lányok 95%-a vérzik. Egy barátnőm viszont nem vérzett, de ő már 18 éves volt, amikor elvesztette. Valószínűleg neki már korábban elszakadt a szűzhártyája (ilyen előfordul.)
Hány éves vagy?
Én nem véreztem az elsőnél. Egyébként akkor vérzel, amikor elszakad a szűzhártyád, tehát ha előtte pl sporttól elszakadt, akkor nem fogsz vérezni.
Amúgy teljesen normális dolog, és itt persze csak pár csepp vérről van szó:) Ne aggódj.
Én 17L vagyok és 1 éve vesztettem el.
Én is véreztem,de nincs erre semmi biztosíték,teljesen egyénfüggő és mindkettő normális!
18/L
én 15 évesen veszítettem el és kicsit véreztem.
17/l
Én sem véreztem. Két hete volt az első.
17L
Nekem tavaly decemberben volt az eslő és vérzett és az első 2-3 alkalommal fájt is!
De szerintem van olyan aki nem éret semmit attól függ, hogy milyen vastag a szűzhártyád
17/L
szia!
én egyáltalán nem véreztem. 19 évesen történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!