40 éves nőnek, akinek még soha nem volt nemi kapcsolata (értem ezalatt, h. még soha nem történt meg maga az aktus), van-e még egyáltalán szűzhártyája, s ha igen, akkor az nehezebben szakad át, mint mondjuk tizen vagy huszonévesen?
Ezért is írtam, hogy minden tiszteletem a tiéd. Nem vesződnének sokan egy szűz nővel.
sok boldogságot nektek:)
Hali!
Ez tényleg feladja a leckét szerintem itt mindenkinek! De szerintem itt a szűzhártya átszakítása a legkevesebb (bár lehet ettől nagyon fél) szerintem is inkább lehet lelki oka annak hogy nem akar még aktust, az biztos hogy nagyon legyél vele türelmes és az ujjaddal csináld 1 el azután kettővel stb és ha már van annyi mint a cerka akkor esetleg rápróbálhatsz, de lehet neki lelkileg könnyebb ha elötte kikötöd hogy most csak 1 ujjadal, azután legközelebb már 2 vel és így tovább. Így ha ezt előre megbeszéled vele lehet hamarabb fogja elfogadni a dolgot. És lehet kevésbé fog félni tőle!
Csak ügyesen!
sztem az a probléma h túlsokáig tartogatta magát és most beparázott. én nem degradálom le, azért mert ennyi idősen szűz még lehet szép, csinos és intelligens, nincsen vele semmi baj.
sztem fél, ennyi a baja
ilyenkor a legtöbb nőnek már több gyereke van
ezek szerintem nem is akar gyereket?
fura nő lehet...
Most nem ez volt a kérdés, hogy fura-e ennyi idősen szűznek lenni vagy sem! Nem erre kért kommenteket a kérdező.
Egyébként sajnos én nem nagyon tudok tanácsot adni neked, mert én is szűz vagyok (26/N), max. annyit, hogy legyél vele nagyon gyengéd, szerintem a kor nem számít igazából.
Nagyon tetszik, ahogy írsz róla, jó hallani, hogy vannak még ilyen normális férfiak. :) Remélem, egyszer én is találok egy hasonló gondolkodásút.
Ha még erre jársz, írj, hogy mi újság, ha van kedved. És nagyon sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!