Miért csinálnak ekkora ügyet ebből?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért kell támadni azokat, akik nem 20 évesen szexelnek először.Miért mondja meg egy idegen ember a másiknak, hogy éretlen még ehhez? Itt is olvasgattam, és a való életben is sokan lenézik 14-16 éves lányokat, és azzal a szöveggel jönnek, hogy "jajj úgy is megbánod, nem tart örökké, ne csinálj ribancot magadból", és még sorolhatnám. Nem tudnak semmit a háttéről. Én egy 4 hónapos kapcsolatban veszítettem el éppen 16 évesen, és soha egy pillanatra nem bántam meg. Akkor, abban az adott szituációban úgy éreztem, hogy igenis jó lesz, nem fogom megbánni.Most itt vagyok 19 évesen, élek és virulok. Mintha valami hatalmas nagy értékről beszélnénk, amiért 5 évig kell küzdeni. Egy komoly párkapcsolatban szerintem nagyon is fontos szerepe van a szexnek.2010. dec. 22. 16:07
31/34 A kérdező kommentje:
Gyűlölöm azokat, akik verik a mellüket, hogy ők milyen érettek. Nincs mit átgondolnom rajta, 16 évesen vesztettem el, nem 14, (de igenis vannak akik olyan idősen érettek rá, csak mások nem képesek belelátni más lelkébe, azt hiszem.:) Én meg 16 évesen is ugyan úgy kívántam a szexet, mint MOST, és az élet rákényszerített azóta, hogy ne maradhassak tinédzser. Ezért nem értem, miért vágnak itt le olyan hisztiket az édes kis álszent tagok.
2010. dec. 27. 11:51
32/34 anonim válasza:
Hát persze, most ha én is 19évesen vesztetted volna el (mert olyan csunya lennél, hogy senki nem akart hozzád nyulni és akkor ugyebár kivánhatod a szexet...) akkor én is papolnék mindenkinek itt aki 14-16 évesen vesztette el..Most így lefognak hurrogni hogy én nem vagyok csúnya én sem.. DE ti is általánosítotok, hogy mindenki aki 14 évesen szexel k**va, akkor én is, hogy aki meg 19 évesen az meg ronda. :DDDD
33/34 sasna válasza:
attól, h 18 évesen vesztettem el, még nem tartom magam álszentnek :)
34/34 NOn94 válasza:
Vicces most így pár év múlva visszaolvasni a válaszaimat egy-egy kérdésre :D
Sajnálom, már magam se értem mit is akartam a kommentemmel mondani...
Vannak akik bizony érettek már 14 évesen, vannak akik még 18 évesen se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!