Miért csinálnak ekkora ügyet ebből?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:17
Jézusom... Kíváncsi vagyok, ha a tananyagból kérdeznék, akkor is ilyen "okos" választ tudnál-e adni...
A kérdéshez pedig:
Kedves kérdező, azért van ebből akkora ügy, mert nem mindenki engedheti meg magának. A legundoríttób ebben az egészben az, hogy vannak szép, és vannak ronda emberek. A szépek semmit nem tettek az előnyükért, csupán jó géneket örököltek. Ők általában viszonylag hamar tudnak csajozni/pasizni, szexelni, míg a kevésbé előnyös külsejűek nem. És itt a probléma, és a nagy igazságtalanság, ami jogosan vezet vitákhoz.
Sokkal ltöbbre értékelem az olyan 16 éves embereket(!), akik nem a szexel foglalkoznak, akár párkapcsolatban, akár nem, hanem mondjuk bővítik a tudásukat, élnek a hobbijuknak. Mert az az igazi érték, nem a külső!!
maradok tisztelettel, és BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Kedves utolsó!
Ne haragudj, de a kutya nem kérdezte, milyen iskolába jársz, és főleg nem, hogy milyen a tanulmányi eredményed. Ilyen bizonyítatlan, és érdektelen állításokkal csak a saját éretlenségedet mutatod ki.
Nem akarlak bántani, egyszerűen csak azt szeretném megértetni Veled, hogy attól nem leszel bölcs, hogy már tapasztalt vagy szexuális téren, ugyanis nagyon ez jött le belőle. Ez a másik fő probléma, hogy ilyen dolgok adnak önbizalmat a mai kor fiataljának... Na, de nem papolok tovább, túl hosszú lenne ezt itt kifejteni..
Utolsó előtti voltam. Továbbra is kellemes karácsonyt :)
14 éves koromban volt pasim, mindketten túlestünk már a felvilágosításon...de se a párom és köztem, se a környezetemben nem volt szó párkapcsolatokba szexről 14 éves korba...szerintem ez a nevelésen is múlik...most 16 vagyok és csak azt látom hogy minden szórakozóhelyen 14 évesek és még fiatalabbak ribancoskodnak(a pultig se érnek fel)...2 év alatt mennyit változott a világ...
"A társadalmi normák olyan magatartás-előírások, amelyek a lehetséges magatartások szerint előírják a helyeset és a követendőt, az előírás be nem tartása esetére hátrányos következményt helyeznek kilátásba, és azt általában meg is valósítják. A társadalmi normák nélkül nincs emberi társadalom, azok egyidősek az emberi társadalommal."
a szex is ebbe a kategóriába sorolandó!
és kedves kérdező elég elgondolkodtató hogy 16 éves létemre érettebben tudok gondolkodni, mint Te...
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó, ilyen önmagát fényező, magát a legeslegjobbnak és legérettebbnek hívő felfújt lányok véleményére magasról teszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!