Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért csinálnak ekkora ügyet...

Miért csinálnak ekkora ügyet ebből?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért kell támadni azokat, akik nem 20 évesen szexelnek először.Miért mondja meg egy idegen ember a másiknak, hogy éretlen még ehhez? Itt is olvasgattam, és a való életben is sokan lenézik 14-16 éves lányokat, és azzal a szöveggel jönnek, hogy "jajj úgy is megbánod, nem tart örökké, ne csinálj ribancot magadból", és még sorolhatnám. Nem tudnak semmit a háttéről. Én egy 4 hónapos kapcsolatban veszítettem el éppen 16 évesen, és soha egy pillanatra nem bántam meg. Akkor, abban az adott szituációban úgy éreztem, hogy igenis jó lesz, nem fogom megbánni.Most itt vagyok 19 évesen, élek és virulok. Mintha valami hatalmas nagy értékről beszélnénk, amiért 5 évig kell küzdeni. Egy komoly párkapcsolatban szerintem nagyon is fontos szerepe van a szexnek.
2010. dec. 22. 16:07
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Akkor olvassátok tovább, akkor majd megértitek, miért mosolygok most rajtatok. Oda írtam, hogy korban hozzáillő(!!) nő, ergo nem 15 évesre gondoltam. Semmi gond.:)
2010. dec. 22. 21:39
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
A 12-15 évesen dugaszoló ribiket be kellene nevezni a valóvilágba, kb. oda valóak ezzel a szabados életvitellel. Megártott nekik a sok szennymédiumból özönlő magatartászavaros vélemény és a nemnormálist méltató liberalizmus. A szüleik felelőssége pedig óriási!
2010. dec. 23. 02:13
 23/34 anonim ***** válasza:
22%
Aszta..Ezt én sem értem, miért kell lenézni. Én is 14 éves vagyok és 8hónap után igen is lefeküdtem a barátommal aki 17 én meg mindjárt 15 leszek. Tudom, hogy szeretem tudom, hogy számithatok rá és teljes mértékben megbizom benne. Egy héten 2x látjuk egymást van hogy 1x van hogy 1x se mégis ő a legfontosabb nekem ezen a világon! 3x feküdtem le vele eddig pedig már az első történt vagy fél éve. Vigyázott rám és nem bántam meg és nem is fogom. Eszembe se jutna más pasihoz hozzá érni és lefeküdni. És nem, nem azért szexeltem, hogy kielégüljek, nincsenek szükségleteim, egyszerűen kívánom, szeretem és odavagyok érte. Nem aggódom azon, hogy ő megcsalna más lányokkal, eszembe se jut ilyen. Attól, hogy van aki 13-14 évesen azt gondolja, hogy ettől lesz nagy menő, azt sajnálom, de én nem gondolom magam ilyennek, eggyátalán nem. DE EMBEREK NE ÁLTALÁNOSíTSUNK.
2010. dec. 23. 18:17
 24/34 anonim ***** válasza:
73%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:17

Jézusom... Kíváncsi vagyok, ha a tananyagból kérdeznék, akkor is ilyen "okos" választ tudnál-e adni...

A kérdéshez pedig:

Kedves kérdező, azért van ebből akkora ügy, mert nem mindenki engedheti meg magának. A legundoríttób ebben az egészben az, hogy vannak szép, és vannak ronda emberek. A szépek semmit nem tettek az előnyükért, csupán jó géneket örököltek. Ők általában viszonylag hamar tudnak csajozni/pasizni, szexelni, míg a kevésbé előnyös külsejűek nem. És itt a probléma, és a nagy igazságtalanság, ami jogosan vezet vitákhoz.

Sokkal ltöbbre értékelem az olyan 16 éves embereket(!), akik nem a szexel foglalkoznak, akár párkapcsolatban, akár nem, hanem mondjuk bővítik a tudásukat, élnek a hobbijuknak. Mert az az igazi érték, nem a külső!!

maradok tisztelettel, és BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

2010. dec. 24. 23:33
 25/34 anonim ***** válasza:
Igen képzeld el tantárgyakból is ilyen okos választ tudnék adni :) A megyénk legkeményebb sulijába járok és az osztályból én vagyok a 2. legjobb tanuló :):):) Annyira okosak vagytok ti is, és komolyan át láttok a monitoron és már is tudjátok milyen az ember...csak kár h rosszul
2010. dec. 25. 10:19
 26/34 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ne haragudj, de a kutya nem kérdezte, milyen iskolába jársz, és főleg nem, hogy milyen a tanulmányi eredményed. Ilyen bizonyítatlan, és érdektelen állításokkal csak a saját éretlenségedet mutatod ki.

Nem akarlak bántani, egyszerűen csak azt szeretném megértetni Veled, hogy attól nem leszel bölcs, hogy már tapasztalt vagy szexuális téren, ugyanis nagyon ez jött le belőle. Ez a másik fő probléma, hogy ilyen dolgok adnak önbizalmat a mai kor fiataljának... Na, de nem papolok tovább, túl hosszú lenne ezt itt kifejteni..

Utolsó előtti voltam. Továbbra is kellemes karácsonyt :)

2010. dec. 25. 23:04
 27/34 NOn94 válasza:
53%

14 éves koromban volt pasim, mindketten túlestünk már a felvilágosításon...de se a párom és köztem, se a környezetemben nem volt szó párkapcsolatokba szexről 14 éves korba...szerintem ez a nevelésen is múlik...most 16 vagyok és csak azt látom hogy minden szórakozóhelyen 14 évesek és még fiatalabbak ribancoskodnak(a pultig se érnek fel)...2 év alatt mennyit változott a világ...

"A társadalmi normák olyan magatartás-előírások, amelyek a lehetséges magatartások szerint előírják a helyeset és a követendőt, az előírás be nem tartása esetére hátrányos következményt helyeznek kilátásba, és azt általában meg is valósítják. A társadalmi normák nélkül nincs emberi társadalom, azok egyidősek az emberi társadalommal."

a szex is ebbe a kategóriába sorolandó!

és kedves kérdező elég elgondolkodtató hogy 16 éves létemre érettebben tudok gondolkodni, mint Te...

2010. dec. 26. 07:12
 28/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó, ilyen önmagát fényező, magát a legeslegjobbnak és legérettebbnek hívő felfújt lányok véleményére magasról teszek!

2010. dec. 26. 11:45
 29/34 NOn94 válasza:
:D hát ebből is látszik mennyire nem ismersz, mert a felsoroltaknak épp az ellentétje vagyok...de hagyjuk az egészet te se ismersz engem és se ismerlek téged, én elmondtam a véleményem...vagy átgondolod a tartalmát vagy nem
2010. dec. 27. 02:50
 30/34 sasna ***** válasza:
nyugi, van aki előbb szexel, és van aki megvárja, h lelkileg is érett legyen rá..
2010. dec. 27. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!