Mért csinálnak a régen megszokott dolgokból ekkora cirkuszt?
Nagypapám mesélte, hogy az ő apja veréssel nevelte az anyját...és hogy ez a régi világban megszokott volt, és a nők eltűrték.De akkor most mért problémáznak ezen annyira, hogyha a nőt megüti a férje, rögtön válás?
Engem gyakran megver a férjem, de mégse panaszkodok, mert az ő házában lakom, az ő kenyerét eszem...
"Engem gyakran megver a férjem, de mégse panaszkodok, mert az ő házában lakom, az ő kenyerét eszem..."
Csak gratulálni tudok! Nyugodt viseld el, hogy megaláznak, megvernek, stb.... Téged ezek szerint az tesz boldoggá, hogy van mit enned és van hol laknod. De ez édes kevés a boldog élethez, és egy boldog párkapcsolathoz!
Szép kis gondolkodásod van.
Mégis miért ver meg a férjed??
Magyon sajnalom, hogy igy gondolkozol, hogy megengeded, hogy barki, ha meg a ferjed is megverjen, terrorizaljon.
Egyebkent, szerintem ez egy kamu "kerdes".
Te egy nagy szegyen vagy a noi nemre.
25L
Te nem is vagy nő! Ezennel kitagadtunk!
Gyere had keverjek le neked egy nagyot!
És szerinted az egészséges,hogy megver a férjed? Hát nagy az Isten állatkertje... Minek mentél hozzá? Azért,hogy legyen kit püföljön vagy azért mert szereted? Mert szerintem,hogyha szeret valaki akkor az soha nem akar fájdalmat okozni a másiknak. Amúgy meg én is elválnék,hogyha többször megverne a férjem,hogy képzeli? Mivel több ő nálam? Én is ugyanúgy dolgozok a pénzért,egyenlő felek vagyunk.
Jaj,hogy ne offoljak: Azért panaszkodnak most már a nők,mert fejlődött a társadalom és most több az intelligens nő és férfi,és a nők nem hagyják,hogy eltapossák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!