Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért csinálnak ekkora ügyet...

Miért csinálnak ekkora ügyet ebből?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért kell támadni azokat, akik nem 20 évesen szexelnek először.Miért mondja meg egy idegen ember a másiknak, hogy éretlen még ehhez? Itt is olvasgattam, és a való életben is sokan lenézik 14-16 éves lányokat, és azzal a szöveggel jönnek, hogy "jajj úgy is megbánod, nem tart örökké, ne csinálj ribancot magadból", és még sorolhatnám. Nem tudnak semmit a háttéről. Én egy 4 hónapos kapcsolatban veszítettem el éppen 16 évesen, és soha egy pillanatra nem bántam meg. Akkor, abban az adott szituációban úgy éreztem, hogy igenis jó lesz, nem fogom megbánni.Most itt vagyok 19 évesen, élek és virulok. Mintha valami hatalmas nagy értékről beszélnénk, amiért 5 évig kell küzdeni. Egy komoly párkapcsolatban szerintem nagyon is fontos szerepe van a szexnek.
2010. dec. 22. 16:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%

16 évesen elvesztetted? GÁZ

az ilyen falukedvenceiből lesznek a felelőtlen családanyák...pfff

2010. dec. 22. 16:48
 12/34 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 16:46

Ok, megértem. De nem értelek téged, ha a baráti társaságod így áll hozzá, akkor miért van szükséged ilyen barátokra?

Máskülönben, férfiként azt mondom: számomra nem lényeges, hogy a lány hány évesen veszíti el a szüzességét, az viszont igen, hogy csak olyan férfival legyen együtt, akit őszintén szeret.

2010. dec. 22. 16:53
 13/34 A kérdező kommentje:
Remélem ezt viccnek szántad.: D
2010. dec. 22. 16:53
 14/34 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 16:53

Miért is? :)

2010. dec. 22. 16:57
 15/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt nem neked írtam. Veled egyetértek. Egyébként ők nem tudják, írtam is, hogy hülyeség kiteregetni a szexuális életünket. Szerintem nem tartozik rájuk, csak a nővérem tudja.:)
2010. dec. 22. 16:59
 16/34 anonim ***** válasza:
Na szuper. Akkor ezt megbeszéltük. Majd kinevezünk egy diktátort az ország élére, aki betiltja azt, hogy minden este a szexualitás folyjon a kereskedelmi TV-adókból. :D
2010. dec. 22. 17:01
 17/34 sasna ***** válasza:
54%
nem kell támadni őket :) és sztem senkinek semmi köze ahhoz, h ki mikor.. az a gond, h van sok hülye tini, aki azt hiszi, h attól lesz nagylány, ha szexel..
2010. dec. 22. 17:14
 18/34 sasna ***** válasza:
54%
jaa, félreértettem, h aki nem 20 évesen szexel először.. hat a 16 az még ok, sztem.. de a 14-15 még csak gyerek..
2010. dec. 22. 17:20
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

"Kedves 25 éves férfi, egy nőnek is vannak szükségletei"

Igen...egy NŐNEK! Nem egy 13-14 éves KISLÁNYNAK! Ne keverd össze a szezont a fazonnal légy oly kedves, kösz!

2010. dec. 22. 18:53
 20/34 sasna ***** válasza:
78%
hat igen, a 14-15 éves még semmiképpen sem nő.. :)
2010. dec. 22. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!