Mit veszítenék, ha nem szerelemből veszíteném el?
Figyelt kérdés
19/F2010. dec. 17. 20:41
2/10 A kérdező kommentje:
Azonkívül?
2010. dec. 17. 20:45
3/10 anonim válasza:
Elveszítenél egy meghatározó pozitív élményt. Mást nem.
Neked megér ennyit? Mert azt elveszíteni csak egyszer lehet. Ha tudsz, akkor várj még, mert még lesz elég lehetőséged, de első, csak egyszer van... :-)
4/10 anonim válasza:
fiúként egy szép emléket. lányként is kb:)
5/10 A kérdező kommentje:
Helmet:
Csak az a baj, hogy egyrészt nem találok normális lányt (se nógrádban, se itt Pesten), másrészt kevesen nézik el nekem ezt és sok lány szóba se áll szűz fiúkkal (természetesen én se az olyanokkal), harmadrészt meg már nagyon unalmas a jobb kezem. :(
2010. dec. 17. 21:06
6/10 anonim válasza:
Sokat! Lehet most úgy érzed és akkor is úgy fogod érezni, hogy semmit se vesztetsz, de a vihar előtti csend hamar elmúlik, vagy ha megtalálod azt a lányt, akit tényleg szeretsz...meg fogod bánni.
7/10 Galambos Tarzan válasza:
10.000 Ft-t a prostinál biztos.
8/10 anonim válasza:
semmit...annyit hogy nem szenvednél majd később ha végetérne a kapcsolatod ami az elején szerelem volt
9/10 Sleepmonster válasza:
Tyűűű ember! Nos, vesztenél is meg nem is. Amennyire ismerem a férfiakat(tehát elégé, mer' én is az volnék), ilyenkor az a lényeg, hogy az ember minél hamarabb átessen a tűzkeresztségen. Ezt neked kell eldöntened. Ha számodra szimplán a dolog megtörténése a cél(mert olyan ciki má' 19 évesen is szűznek lenni), akkor ajánlom csavarjá be rendesen, és hajtsá meg egy hasonló szinten részeg bigét oszt kész. De ha igazán jót akarsz szexelni már elsőre is(nem azt mondom, hogy tökéleteset), ebben az esetben viszont keres egy olyan lányt akivel érzelemből fekszel le. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy próbáld ki mind a kettőt és amelyik jobban bejön azt csináld... Egyik sem rossz, csak más.
10/10 anonim válasza:
Akkor szar lessz mert a csajnak nem tudod azt az élményt nyujtani mint mondjuk szerelemből.Úgy sokkal jobb az egész dolog.Ne így veszítsd el h nem vagy szerelmes!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!