Mit gondoltok arról a lányról aki meg szeretné tartani 17 éves koráig a szüzességét?
A kérdezőnek az egyik gimis osztálytársnőm példájával tudnék szolgálni:
Leányzó 19 éves, vallásos nevelést kapott, nem szocializálódott normálisan (elég földtől elrugaszkodott dolgai voltak). Volt egy kb 1 éve tartó komoly kapcsolata. Egyik alkalommal amikor beszélgettünk (nem történt meg túl sokszor mivel nem sok közös témánk volt, de én legalább szóba álltam szegénnyel) remegő hangon suttogva megkérdezte, hogy szerintem lefeküdjön-e a barátjával, mert fél hogy a fiú egyből otthagyja ha szexel vele, meg egyébként is 20 éves koráig legalább kéne várni, de inkább a házasságig, mit gondolok? Én meg csak pislogtam szépen, hogy ez a lány most tényleg azt hiszi hogy a 23 éves barátja, aki már 1 éve él mellette, elviselve hogy egyáltalán nincs nemi életük, simán otthagyná azért mert VÉGRE VALAHÁRA lefeküdne vele? Tényleg azt hitte... Végül tovább húzta-vonta a dolgot, a srác megunta, otthagyta. Később a lány összejött egy másik sráccal, 2 hét múlva már az orálszexen is túl voltak...A kapcsolat tartott kemény 4 hónapig ha jól emlékszem.
Úgyhogy a kérdés az hogy:
1. ha 15 vagy 16 évesen belecsöppensz egy komoly kapcsolatba, ahol szeretitek egymást, inkább húzod a dolgot, kockáztatva hogy szétmentek? Mert a lényeg nem az hogy mikor veszíted el a szüzességed, hanem az hogy HOGYAN, és KIVEL!
2. a hormonokat, és a késztetéseket vajon érdemes addig elnyomni, amíg ki nem robban, és le nem fekszel valakivel két hét után?
Nem attól lesz valaki világ k*rvája, hogy 14 évesen veszti el a szüzességét. Ismerek én olyan lányt aki 13 évesen vesztette el, elég kétes körülmények között (ez volt kb 10 éve, akkor még meghökkentőbb volt az ilyesmi), és jelenleg már 7 éve van komoly kapcsolatban, sose váltogatta a partnereit (volt neki összesen eddig életében kettő...) És ismerek olyat, aki tartogatta magát, aztán úgy rákapott a dologra hogy havonta cserélgette a pasijait. Úgyhogy kár ez alapján megítélni bárkit is. Az egy dolog hogy miket csinál az ember amíg kamasz, meg hülye, meg kiváncsi, a majom majd akkor ugrott a vízbe amikor ezek az emberek felnőnek. Meglepő dolgok sülnek ki belőle...
23/N
Na hát én 17 vagyok és szűz, tettem már fel én is ilyen kérdést hogy " szerintetek ciki az ha vki 17 évesen még szűz? ", de mindenki leba*ott, hogy ilyen hülye kérdést, hiszen ez egy olyan dolog, amit az ember maga érez, és jónak lát.
Azoknak akik 12-13 évesen már nem szüzek, gratulálok ügyesek vagytok!!!!
1000-szer mondják nekem is, hogy ha megtalálom azt az embert(férfit)-valaki nőt.. vááá:S-na minegy- tehát, aki értelmes, gyengéd, és van annyira férfi, hogy nem szajhákkal kezdi(12-13 évesekkel), akkor vagyok igazán mázlista!! ;)
V. válasza.
17/L
Köszönjük #21.!
(2010.dec.9.00:08)
Szerintem ez a válasz a legkörültekintőbb, leghasznosabb válaszok egyike...
101 %-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!