Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról a lányról...

Mit gondoltok arról a lányról aki meg szeretné tartani 17 éves koráig a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én végképp nem értem azokat akik már 13-14 évesen élnek nemi életet .... csak ezért kérdezem . :)
2010. dec. 7. 15:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagyon okos!:)
2010. dec. 7. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
értelmes,normális:)
2010. dec. 7. 16:34
 13/26 baba121 válasza:
Normális.
2010. dec. 7. 18:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Ennek örülök , hogy a nagy átlag egyet ért :D
2010. dec. 7. 18:59
 15/26 nyugi,csak én vagyok válasza:

szerintem hülyeség.

NEM az, hogy várni akar vele, hanem az, hogy, ha már úgy érezné pl 16 évesen (bár az elég ritka), hogy szereti a párját és mindent képes oda adni érte, akkormeg felesleges várni.

én úgy vagyok ezzel, hogy ha úgy érzi magát, hogy készen áll, akkor szeretkezzen.

felesleges várni 17 éves korodig, ha szereted és megbízol a párodban:)

bíztosan a kérdezőnek nincs komoly kapcsolata és nem érzi a fennt írottakat. Ha majd ezzel így lesz (lehet, hogy 17 éves korárA) akkor majd belátja, hogy hülyeség lett volna várni pl 19 éves koráig:)

2010. dec. 7. 20:53
 16/26 nyugi,csak én vagyok válasza:

javiítok.

Ha majd úgy érzi, hogy készen áll

2010. dec. 7. 20:55
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Ez teljesen magánügy. Mindenki akkor veszíti el a szüzességét, amikor akarja. Nem értem, mi értelme ennek a szájtépésnek.
2010. dec. 7. 20:59
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Normális. Azzal van baj, aki 17 évesen már nem szűz.
2010. dec. 7. 21:41
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

ját figy, tatsad meg ha jól esik, de ez már nagyon elcsépelt kérdés. most őszintén, a mi véleményünkre adsz?:D

és mi a bajod azokkal, akik 14 évesen élnek nemi életet. tán zavar? és ezt hogy gondoltad, 16 évesen halál szerelmes vagy valakibe, és nem adod le neki magad... aztán 17 évesen nem szeretsz senkit, de akk gyorsba túl esel rajta, mert betöltötted a 17-et...

jesszus

2010. dec. 8. 00:46
 20/26 Elektra2006 válasza:

A szex egy olyan dolog, amelyhez a testi fejlettség melett lelki érettség szükséges.

ez a kettő határozza meg, és nem a KOR.

az már más kérdés, hogy a társadalom mikortól "fogadja el".

Az a lány pedig, aki 17 éves koráig megakarja tartani a szüzességet, valószinüleg tisztában van az érzéseivel, és nem hagyja magát befolyásolni.

2010. dec. 8. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!