Megtegyem? Szerintetek ez segíthet? Tapasztalatok?
23F vagyok és még szűz. Sok kapcsolat sajnos azért úszott el mert nem mertem közeledni a lányokhoz fizikailag. 22 évesen kezdtem csak el lányokkal randizni, de már akkor is túl cikinek éreztem hogy szűz vagyok, és nem csak cikinek tartottam hanem emiatt bátortalan is voltam kezdeményezéshez.
most alkalmam adódott hogy lefeküdjek egy lánnyal, ő vetette fel nekem. ez egy ilyen érdekes "barátság" vagy kapcsolat. hülyéskedni elég jó vele, de szexuálisan nem annyira vonz. de már gondoltam rá hogy ha ő nem akkor felkeresek egy prostit, mert lehet hogy utána felbátorodok, és nem lesz gondom a csajozással.
Akinek esetleg van tapasztalata vagy bármi szívesen meghallgatom.
Idén mindenképpen túl akarok esni rajta. Nem veszthetek semmi, ha az önbizalmamat nem dobja meg legalább eltöltöttem néhány kellemes percet.
Vélemények?
Figyu! Én azt mondom,hogy az elveszítés kedvéért ne tedd.
Én pl.arról álmodok,hogy találok egy pasit, aki még szűz,és együtt leszünk,örökre együtt tudunk maradni. na jó,lehet gyerekes, de én ezt értékelni tudnám,és szerintem van ezzel így más lány is.
18 L
18:04: lemerném fogadni hogy Te már pár éve nem vagy szűz.
ha tényleg így van kicsit nem tartom fairnek a gondolatodat.
hiszen te sem maradtál örökre együtt azzal aki elvette a szüzességedet, ha összejössz egy szűz fiúval miért maradna veled örökre? hálából hogy elvetted a szüzességét?
persze lehet hogy tényleg ő is megtalálja benned az igazit, csak az ilyen dolgokat nem nagyon tartom fairnek...
szerintem túldramatizáljátok a dolgot,a szüzesség elvesztése nem nagy dolog, inkább ami utána jön :D akkor kezdődik csak az igazi móka:D:D
23/L
18.04! ez mind szép és jó amit leírtál csak egy gond van hogy mi lesz ha a szűz pasid egy idő után kíváncsi lesz hogy milyen más lánnyal?! és esetleg félre megy... akkor is így fogsz majd visszagondolni a dolgokra? én voltam pár pasival mielőtt megismertem a mostani párom akivel már eljegyeztük egymást és ő is volt más lányokkal, kipróbáltuk amit akartunk és kerestük azt akivel nem csak a testiség jó.. nem bántam meg hogy nem ő volt az első, és megjegyzem hogy nem csak egy éjszakás kalandjaim voltak, és olyan fiúval vesztettem el a szüzességemet akit szerettem de mégsem működött a dolog... úgyhogy szerintem nem bűn ha nem azzal veszted el akivel majd leéled az életed, de az sem megoldás ha csak azért fekszel le valakivel hogy ne legyél szűz..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!