Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok, hülyeséget...

Mit gondoltok, hülyeséget csinálok? Vagy aki mer az nyer? (PLS)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és szűz. Szeretnék már lefeküdni valakivel, de nem mindenáron természetesen. Nincsen barátom. Viszont van egy fiú , osztálytársam, és hozzá nagyon vonzódom, szívesen lefeküdnék vele, bármikor. ( Ha ő most nem tetszene, egyáltalán nem érdekelne ez a szüzesség elvesztés dolog) Csakhogy én nem szeretnék járni vele (és nyilván ő sem velem) szerintetek hülyeség lenne rákérdezni, hogy mit szólna hozzá? Egyáltalán...erről az egészről mi a véleményetek?
2010. nov. 20. 10:16
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
17 éves fiú vagyk. Szerintem ne csináld csak azért mert szűzvagy most nemkell azthinni hogy elkell veszíteni ha énlennék az akinek mondanád hogy feküdjönle veled mert elakarod veszteni a szűzeségged én nemet mondanék.
2010. nov. 20. 19:04
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Azt azonban fel nem tudom fogni, hogy vagy 3-szor leírtam, hogy nem az a lényeg, hogy elveszítsem a szüzességem, sem a szex maga ... ennek ellenére még mindig olyan válaszokat kapok, hogy csak azért, hogy elveszítsd stb. meg, hogy mekkora ribi vagyok.. azért érdekelne az is, hogy szüzen hogy lehetek ribi...de hagyjuk ezt is.
2010. nov. 20. 19:37
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

vannak szűzk**vák...huhh de mennyi...:D na de nem hinném h te közéjük tartozol...

mindenesetre én sem tenném a helyedben...túl sebezhetővé válnál utána...és ha szeretnél vele lefeküdni, először legalább azt derítsd ki h a srác h vélekedik rólad...de ne menj elé azzal h "szia, dugjunk" (persze gondolom nem így mondanád) :D

2010. nov. 21. 12:08
 24/30 anonim ***** válasza:

tegnap 19:37

Nagyon egyszerű, már leírtam: a mondandódból világosan látszik, hogy te nem elsődlegesen a srácod kívánod. Innentől fogva minden más szempont csak másodlagos.

És igen, az, hogy nem szeretnél vele járni, baromira negatíív hozzállás. Én sosem jönnék össze olyan nővel, aki élből kijelenti, hogy nem akar velem járni. Ennyi.

2010. nov. 21. 12:13
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Járni nem akarsz vele, de tetszik és a szexre jó lesz. Szerinted mi ez ha nem ribanckodás? Miért, szerinted mi?
2010. nov. 21. 12:28
 26/30 anonim ***** válasza:

Ne csináld!Több okból ne!Ha visszautasít kínos lesz köztetek utána a viszony.Ha ráadásul ez még ki is derül égni fogsz a többiek előtt.Ha igent mond,lefekszel vele és utána derül ki,akkor is égni fogsz.Ha vele veszíted el a szüzességed,akkor valószínűleg kötődni fogsz hozzá.Elég sz.ar lesz és üres érzés,ha másnap felkel az ágyból,ott hagy és aztán maximum egy sziával köszön a suliban.Na akkor fogod csak igazán vacakul érezni magad.

A legfontosabb ok pedig a szerelem.A sima szex és a szeretkezés között sok különbség van és ne akard az elsőt csak szexként csinálni.

2010. nov. 21. 17:30
 27/30 anonim válasza:
0%
Mondjatok nekem egy olyan fiút aki egy alkalmi szexet kihagyott volna...:D
2010. nov. 21. 20:06
 28/30 A kérdező kommentje:

Gondolom ide már senki nem néz be, mindegy magamnak leírom azért :D

Ez az egész úgy jutott eszembe egyáltalán, hogy a srác olyan megjegyzéseket tett rám, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki.

Aki úgy vélekedik, hogy nem a fiút kívánom elsősorban, az téved, mert csak őt kívánom, olyannyira csak ő a lényeg, hogy először nem is maga szex, hanem pl. egy tánc vmi buliba jutott eszembe, csak hogy ez nem megoldható.

"zivatargirl" -nek : tényleg nem tartozom közéjük, persze tudom mondhatom én ezt, úgy sem ismertek, de tényleg .. egyszer azt mondta valaki, hogy maximum annyit tudna elképzelni rólam, hogy "virágot szedek egy mezőn" ... szóval....

És igen nyilván nem így gondoltam megmondani neki. :D :S

Tudom, biztos hülyeség ez az egész...de ránézek..és kívánom Őt :$

2010. nov. 22. 08:46
 29/30 anonim ***** válasza:
Azért én még benéztem :) Gondold végig,hogy mi lenne ennek a következménye,mert az tovább tart,mint vele egy este.Ráadásul fogalmad sincs,hogy mit veszítesz,ha nem szerelemből fekszel le valakivel először.Elárulom,sokat!Annál pedig nem sok visszataszítóbbat tehet egy lány,minthogy konkrétan felajánlkozik,hogy fektessék már le.
2010. nov. 22. 09:22
 30/30 anonim ***** válasza:

tegnap 20:06

Jelen.

2010. nov. 22. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!