Mit gondoltok, hülyeséget csinálok? Vagy aki mer az nyer? (PLS)
vannak szűzk**vák...huhh de mennyi...:D na de nem hinném h te közéjük tartozol...
mindenesetre én sem tenném a helyedben...túl sebezhetővé válnál utána...és ha szeretnél vele lefeküdni, először legalább azt derítsd ki h a srác h vélekedik rólad...de ne menj elé azzal h "szia, dugjunk" (persze gondolom nem így mondanád) :D
tegnap 19:37
Nagyon egyszerű, már leírtam: a mondandódból világosan látszik, hogy te nem elsődlegesen a srácod kívánod. Innentől fogva minden más szempont csak másodlagos.
És igen, az, hogy nem szeretnél vele járni, baromira negatíív hozzállás. Én sosem jönnék össze olyan nővel, aki élből kijelenti, hogy nem akar velem járni. Ennyi.
Ne csináld!Több okból ne!Ha visszautasít kínos lesz köztetek utána a viszony.Ha ráadásul ez még ki is derül égni fogsz a többiek előtt.Ha igent mond,lefekszel vele és utána derül ki,akkor is égni fogsz.Ha vele veszíted el a szüzességed,akkor valószínűleg kötődni fogsz hozzá.Elég sz.ar lesz és üres érzés,ha másnap felkel az ágyból,ott hagy és aztán maximum egy sziával köszön a suliban.Na akkor fogod csak igazán vacakul érezni magad.
A legfontosabb ok pedig a szerelem.A sima szex és a szeretkezés között sok különbség van és ne akard az elsőt csak szexként csinálni.
Gondolom ide már senki nem néz be, mindegy magamnak leírom azért :D
Ez az egész úgy jutott eszembe egyáltalán, hogy a srác olyan megjegyzéseket tett rám, amiből arra következtettem, hogy tetszem neki.
Aki úgy vélekedik, hogy nem a fiút kívánom elsősorban, az téved, mert csak őt kívánom, olyannyira csak ő a lényeg, hogy először nem is maga szex, hanem pl. egy tánc vmi buliba jutott eszembe, csak hogy ez nem megoldható.
"zivatargirl" -nek : tényleg nem tartozom közéjük, persze tudom mondhatom én ezt, úgy sem ismertek, de tényleg .. egyszer azt mondta valaki, hogy maximum annyit tudna elképzelni rólam, hogy "virágot szedek egy mezőn" ... szóval....
És igen nyilván nem így gondoltam megmondani neki. :D :S
Tudom, biztos hülyeség ez az egész...de ránézek..és kívánom Őt :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!