Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok, hülyeséget...

Mit gondoltok, hülyeséget csinálok? Vagy aki mer az nyer? (PLS)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és szűz. Szeretnék már lefeküdni valakivel, de nem mindenáron természetesen. Nincsen barátom. Viszont van egy fiú , osztálytársam, és hozzá nagyon vonzódom, szívesen lefeküdnék vele, bármikor. ( Ha ő most nem tetszene, egyáltalán nem érdekelne ez a szüzesség elvesztés dolog) Csakhogy én nem szeretnék járni vele (és nyilván ő sem velem) szerintetek hülyeség lenne rákérdezni, hogy mit szólna hozzá? Egyáltalán...erről az egészről mi a véleményetek?
2010. nov. 20. 10:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem utána elég furán nézne rád, plána ha elmondja egyik o.társadnak körbeterjed a hír és te leszel az osztály k*rvája :S

Ha annyira el szeretnéd veszteni, dobj egy levelet vagy valamit :)

18F

2010. nov. 20. 10:39
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem a szexen van a hangsúly hanem a szexen EZzel a fiúval.

Ha Ő nem tetszene, nem érdekelne perpillanat a szex.

2010. nov. 20. 10:41
 13/30 anonim ***** válasza:

"Járni nem szeretnék vele, mivel egyrészt mert osztálytársak vagyunk"

Bocs, de ez egy ordas nagy baromság. :) És ha osztálytársak vagytok?

"másrészt meg tudom, hogy ő sem szeretné."

De jól tudod, hogy őt mit akar! :D Talán olvasol a gondolataiban? :)

"utána még 2 év vele egy osztályba...elég égő lenne..csak ez tart vissza. :S"

Elég szomorú, hogy csak ezt tart vissza. :) És csodálkoznak a mai tizenéves lányok, hogy a férfiak közül sokan ribancozzák őket. :)

2010. nov. 20. 10:42
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Felejtős a dolog ha nem akarod leégetni az EGÉSz suli előtt...
2010. nov. 20. 10:42
 15/30 anonim ***** válasza:

"Nem a szexen van a hangsúly hanem a szexen EZzel a fiúval.

Éppen ez a baj. :) A dolog helyesen úgy működne, hogy van a fiú, akit kívánsz, és szeretnél vele SZERETKEZNI. Tehát előbb a vágy alanya, utána a vágy.

2010. nov. 20. 10:43
 16/30 anonim válasza:
74%
másnem ne kérdezz rá nyíltan, hanem utalj rá... és meglátod h h viselkedik... :D
2010. nov. 20. 10:47
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

utolsó vagyok...

még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha így gondolkodsz (éretten) akkor téll nem egy egy-éjszakás kalandon veszítsd el, hanem valakivel, akit szeretsz és akiben megbízol, még ha később nem is ő lesz az igazi...

2010. nov. 20. 12:54
 18/30 anonim ***** válasza:
52%
ja nem ide xd
2010. nov. 20. 12:54
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz járni vele, mert osztálytárs, de azért a szex részénél már nem visszatartó tényező az, hogy osztálytárs? Elég furán gondolkodsz(?). Ha az én lányom tenne ilyet, hát én is elszégyellném magam, hogy ennyi női tartást, becsületet nem sikerült belenevelnem, hogy ne ajánlja fel magát egy pasinak, meg ne legyen egy ribi, elég szomorú.
2010. nov. 20. 16:06
 20/30 anonim válasza:
100%
Igen, hülyeség lenne rákérdezni! Szerintem várd meg amíg találsz magadnak egy igazi pasit, akit szeretsz és aki szeret téged:)
2010. nov. 20. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!