Az gáz lenne ha qrvával veszteném el a szüzességem?
"Gondolod ha a lonyának elsírod, hogy szűz vagy, akkor nekiáll majd magyarázn" - Az jó, akkor akar valamit. De 99% szóba se áll veled, mert tudja, hogy nem tudna mit magyarázni.
"LOL, azt olvastam hirtelen, hogy "Az gáz lenne ha egy gyertyával veszteném el a szüzességem?"" - Figyelj hogy ne legyen meggyújtva!
"4. A prostik között is van sokféle, de jellemzően gépiesek, plusz ott a veszély! " - Ja, aluljáróban, utcán semmiképp! Inkább neten nézz szét, de a jó az mindenhol drága. Viszont sajnos a legtöbb lányt csak az különbözteti meg a prostitól, hogy nem beszélitek meg előre az árat.
"És végül 5. Szerintem nézz ki egy dögös érettebb hölgyet, aki kedves, türelmes, nem aláz le, nem röhög ki, de tanít! Ez százszor jobb, (és olcsóbb) mint egy hivatásos! Ráadásul ő is örülni fog az anyáskodó szerepnek!" - Ez a legjobb lehetőség, és ezt a legnehezebb kivitelezni. Csak hogy valami biztatót is mondjak: Hajrá!
orákig lehetne ezen vitatkozni ez a te dolgod hogy gáz e vagy nem emiatt nem fog eliténi senki.
de pl én nem fizetnék ezért semmit amit ingyen is meg lehet szerezni csak idöt és érzést kell rá szakitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!