Az gáz lenne ha qrvával veszteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 20:40
11/38 anonim válasza:
Hát elég nagy gáz, én kétszer meggondolnám, hogy kezdjek-e a későbbiekben olyan pasival akiről tudom, hogy kurv@zott.
Próbálj meg ismerkedni. Nem tudom hány éves vagy, de ha 14-20 között, még baromira nem vagy elkésve.
Egyébként olvasd el, itt sokak szerint nem gáz...érthetetlen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__13..
12/38 anonim válasza:
"Aki azt írja, hogy nem gáz, az prostival vesztette el.
Szóval gáz"
Ez nem igaz, én nem prostival vesztettem el , még is azt írom , hogy nem gáz , ő dolga .
13/38 anonim válasza:
LOL, azt olvastam hirtelen, hogy "Az gáz lenne ha egy gyertyával veszteném el a szüzességem?"
14/38 szilike pit bull válasza:
az nem gaz ha egy olyannal csinálod csak legyen nálad Trabant gumi mindig
15/38 anonim válasza:
Szia! nem gáz lenne de miután közösültetek és összejönnélegy csajjal elkaphat valamit..
16/38 anonim válasza:
Attól függ. Ha nagyon ronda vagy, akkor valszeg nincs sok esélyed máshogy elveszteni, tehát akkor nem gáz. Ha nem, akkor viszont várj egy olyan lányra, aki ingyen is hajlandó.
17/38 anonim válasza:
tegnap 23:48 mekkora állat vagy :D felpontozlak xD
18/38 anonim válasza:
nem gáz.....legalább a csajodnak megmondhatod hogy már érintettlen vagy!!!!
19/38 anonim válasza:
Nem lenne gáz!
Hanem szánalmas...
18L
20/38 alfonz64 válasza:
Nem teljesen mindegy, férfiaknál nem olyan mint nőknél hogy az élmény örökre megmarad nem olyan lelkizősek. Amúgy meg qrvánál meg azt kérhetsz amit akarsz gondolom ha már ez a kérdés megfogalmaztad képben vagy, bár ha csak pl az osztálytársak már mind elvesztették effektus akkor még várjál. Amúgy meg a nők szokták elítélni szóval ne nagyon hangoztasd abban a körben vagy annak akivel szeretnéd majd komolyabban is. A nőknek nem olyan fontos a szex, inkább lelkizősek, amúgy érdekes valahogy a nők megérzik hogy a férfi kufircolt mert ha barátnője,gyereke,vagy durva a férfi annál jobban kattannak rá, bár azt mondják ez a gének miatt van hogy minél egészségesebb utód születhessen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!