Korai lenne, ha 14 évessen veszteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Segítsetek,nem tudok döntenii. Előre is kosziii.. !! :)2011. febr. 20. 16:53
1/14 anonim válasza:
Igen, nagyon korai lenne, és teljesen mindegy, hogy fiú vagy-e, vagy pedig lány, hidd el, még nagyon korai! Nem vagy rá felkészülve, hiába gondolod/érzed, hogy készen állnál rá, várj még vele! :)
20/L
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm... :)))
2011. febr. 20. 16:58
3/14 anonim válasza:
Hát..ez igazából tőled függ, hogy felkészültél-e rá, tényleg akarod-e. Ha tényleg szereted a fiút, akkor miért ne. (bár szerintem ez még elég korai) 15/L
5/14 szamóca. válasza:
tőled függ. általában korai, de én sem voltam idősebb és túléltem, nem lettem retardált, aszexuális, lezbi...semmi ilyesmi. bár a retardált nem biztos:D
szóval tőled függ, meg a partneredtől. ha elég régóta vagytok együtt, szereted, ő is tége,d biztos a kapcsolatotok, tudod mi az a szexé s felelősségteljes vagy, akkorcsináld. de ha kétségeid vannak akkor ne.
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm... :))
2011. febr. 20. 17:06
7/14 anonim válasza:
igen, várj még legalább 2 évet
8/14 Füles válasza:
Igen, legalább a 18at meg kéne várnod vele :)
9/14 anonim válasza:
Szerintem is várj még vele! :) én is várni fogok! 12L
10/14 A kérdező kommentje:
Jó,jó ..várok vele... :)) 14/L
2011. febr. 20. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!