Hát én egy 17 éves lány vagyok, szűz. Az gáz lenne ha egy kavarás alkalmával veszteném el a szüzességem?
Várd meg az igazit!
Hidd el, ha nem várod meg bánni fogod!
Figyelj! Ha azt mondjuk hogy ne akkor az ellen fogsz érvelni hogy miért ne!Akkor tedd meg próba szerencse,de azért vannak hátulütői is.
:-a fiú egy könnyűvérű csajnak néz
:-meg bánod
:-lelkifurdalás
:-cssalódsz mert nem olyan lesz mint amilyennek elképzelted
mert mikor szerelmes az ember akkor sokkal jobb
természetesen ezek nem biztos0feltételek de előfordulhat.
Egycipőben járunk!De én személy szerint úgy gondolom,hogy várj egy komoly kapcsolatot vagy egy "igazi" szerelmet.
Lehet,hogy csalódni fogsz a srácban vagy meg fogod bánni azt,hogy egy egyéjszakás kalandban veszted el.
De ha ismered a pasit,akkor lehet,hogy ezzel megromlik a kapcsolatotok.
Mellesleg én is így vagyok evvel,rengeteg alkamam lett volna elveszíteni és én is annyira kívánom,de én még nem "merem" megtenni.
Ha te úgy érzed,hogy készen állsz rá,akkor csináld,csak nehogy oylan férfit válassz,aki nem figyel rád vagy utána szétkürtöli vagy visszaél a helyzettel stb.Szóval csak óvatosan!
én is egy ilyen kavarás során vesztettem el 16 évesen. csak akkor menj bele, ha nem azok közé tartozol akiknek nagy szó a szüzesség, és fontos nekik hogy olyannal veszítsék el , akibe nagyon szerelmesek stb. veszélyes lehet az ilyesmi, ha beleszeretsz az aktuális kavarós partneredbe, ezzel vigyázz, mert nagy csalódás érhet így.
én akkoriban nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, és semmi problémám nem származott ebből. boldog tartós párkapcsolatban élek jelenleg.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!