Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor van valaki "elkésve" a...

Mikor van valaki "elkésve" a szüzesség elvesztésével? Hány évesen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 11:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha valakinek nincs lehetősége, akkor okozhat KISEBB egészségügyi problémákat (férfinak, nőnek egyaránt). Ezen kívül 30 év fölött már meszesedik a szűzhártya - ezért utána már inkább ajánlott, hogy orvos segítsen. De ha nem, akkor is csak annyit jelent, hogy jobban fog fájni neki az első aktus.

Ha valakinek lett volna lehetősége, de nem jött össze - ott már (viselkedési, stb) probléma VAN vele - ezt kell először megoldani, és utána gondolkozhat a szüzességen. Akkor az csak tünet, nem ok.

2009. jan. 12. 14:25
 12/18 anonim válasza:
100%
Lényegtelen a kor, ha valaki szeret, ez érdekli a legkevésbé. De egyébként sem vagy elkésve semmivel, nem szükséges aggódni. A felmérésnél jóhogy az az átlag jött ki, mert ma már a fiatalok 13-14 évesen túl vannak a dolgon, különben "ciki". Gyagyák. Mit csinál annyi idősen, ha becsúszik a gigszer? Nem is érett rá. Sem a szexre, sem az esetleges következmények kezelésére. Én azt mondom, jobb érett fejjel elveszíteni. És ha eddig nem jött, akivel szívesen lefeküdt volna az ember? Az adja oda magát egy számára "senkinek" csak, hogy túl legyen rajta? Hülyeség. Én azt mondom várj, majd jön az az ember, aki szeret és nem érdekli majd, hogy szűz vagy, csak az, hogy egyedül az övé légy! Vagy 21 vagy 31 évesen. Mindegy.
2009. jan. 12. 17:26
 13/18 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok....s még én is szűz!! Húznak is vele rendesen...de nem érzem h el lennék késve! S nme azért mert ne lenne aki elvenné de nincs és nem volt egyik barátom sem olyan,h megbíztam volna bennük és úgy tudtam volna szeretni őket h ezt megtegyem!! Várok és kivárok....
2009. jan. 12. 21:51
 14/18 anonim válasza:
100%
Sosincs elkésve! Ez nem egy írott szabály hogy mikor kell elveszteni! Figy, 20 éves vagyok, barátnőm sose volt, és vígan élem az életem, sokan vicc tárgyává tesznek de kit érdekel. A téma erősen egyén függő!
2009. febr. 21. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

hát nekem pl van egy tanárom (nő) és bejelentette órán h ő 30 évesen szűz és büszke rá.

lehet elítélni ezért de sztem ez már ciki.

sztem olyan 20-23 évesen már illik elveszteni!

én 15 voltam és nem vagyok rá büszke de ez van.

ez a véleményem. sorry

2009. márc. 9. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem pl volt egy tanárom (nő) és bejelentette h ő 30 éves és szűz és büszke rá!

hát sztem ez ciki!

20-23 évesen már illik elveszíteni!

én 15 voltam és lehet ribancozni de ez van!

ez a véleményem! sorry

2009. márc. 9. 17:02
 17/18 anonim válasza:
és 40 évesen hogyan lehet elveszíteni? Érdemes várni az igazira? Vagy mégis hogyan lehet előhozakodni vele a partbnernél?
2009. dec. 24. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:
De ugye ezek csak lányokra vonatkoznak? Lehet, hogy trollkodásnak hangzik, de az én "vallásom" szerint ahogy öregszel, csökken az átélhető élmények minősége.
2011. szept. 21. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!