Mikor van valaki "elkésve" a szüzesség elvesztésével? Hány évesen?
Elkésve???
Ez kicsit úgy hangzik,mintha kötelező lenne "elveszíteni".
Nincs korhoz kötve szerintem.Nem lesz senki sem kevesebb emberileg csak mert szűz,akármit is sugall a média meg a többi!!!
ilyen nem létezik, hogy el van késve valaki! mindenkinek másképp alakul az élete, van olyan ismerősöm (lány) akinek 22 éves korában jelent meg az a férfi, akivel hajlandó volt lefeküdni. És tudod, ez sem volt késő, és százszor többe nézem ezt a lányt, mint azokat a kis csitriket, akik már 14 évesen fűvel fával...
A szüzességet akkor kell elveszíteni, mikor megtalálod hozzá a megfelelő partnert, és ezt a szerelmet az életed fogja az utadba állítani,nincs értelme keresgélni, és minden adandó alkalommal járni valakivel csak azért, mert te nem akarsz szűz maradni, és majd hátha vele... várd meg azt a szerelmet, és majd vele bizalomban,szeretetben,meghittségben veszítsd el a szüzességed. Ez nem verseny, és hidd el, a mai világban különleges vagy, és nem "lemaradt", ha megőrzöd és nem veszted el minél gyorsabban a divatot meg a birkanyájat követve...
Manapság furcsa ha valaki később veszti el, de ha neki teljesen megfelel így akkor nincs semmi gond vele, amíg nem alakul ki nála valami fura komplexus.
Én is 21 évesen vesztettem el (22 vagyok most) és teljesen megfelel nekem így. Nem vagyok így semmivel sem rosszabb mintha 14 lettem volna... legalább nem feküdtem össze 10-20 emberrel azóta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!