Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor van valaki "elkésve" a...

Mikor van valaki "elkésve" a szüzesség elvesztésével? Hány évesen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 11:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Elkésve???

Ez kicsit úgy hangzik,mintha kötelező lenne "elveszíteni".

Nincs korhoz kötve szerintem.Nem lesz senki sem kevesebb emberileg csak mert szűz,akármit is sugall a média meg a többi!!!

2009. jan. 12. 11:18
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
arrol nem lehet lekesni, akkor, amikor elerkezettnek latja valaki az idejet. En azt mondanam, talan 40 eves korhatar az, hogy ha addig nem, akkor lehet, hogy mar soha, de erre racafolt az errol szolo film is.
2009. jan. 12. 11:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

ilyen nem létezik, hogy el van késve valaki! mindenkinek másképp alakul az élete, van olyan ismerősöm (lány) akinek 22 éves korában jelent meg az a férfi, akivel hajlandó volt lefeküdni. És tudod, ez sem volt késő, és százszor többe nézem ezt a lányt, mint azokat a kis csitriket, akik már 14 évesen fűvel fával...

A szüzességet akkor kell elveszíteni, mikor megtalálod hozzá a megfelelő partnert, és ezt a szerelmet az életed fogja az utadba állítani,nincs értelme keresgélni, és minden adandó alkalommal járni valakivel csak azért, mert te nem akarsz szűz maradni, és majd hátha vele... várd meg azt a szerelmet, és majd vele bizalomban,szeretetben,meghittségben veszítsd el a szüzességed. Ez nem verseny, és hidd el, a mai világban különleges vagy, és nem "lemaradt", ha megőrzöd és nem veszted el minél gyorsabban a divatot meg a birkanyájat követve...

2009. jan. 12. 11:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy elkésett valaki mert X éves és még szűz! Ez nem egy autóverseny, hogy ki lesz a leggyorsabb és az utolsó kiesik! Akkor veszíti el mindenki amikor felkészült testileg-lelkileg, ez lehet 20 évesen, de lehet 30 évesen is! Azonban jól meg kell gondolni, mert nincs olyan, hogy: "Sajnos nem nyert próbálja újra!"
2009. jan. 12. 11:23
 5/18 anonim ***** válasza:
5%
akkor már biztos elkésett ha már a cerka se működik.
2009. jan. 12. 11:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igatatok van. :-) Csak azért, kérdeztem, mert ezen az oldalon föltett egy kérdést egy 22 éves szűz srác és valaki azt írta, hogy kicsit elvagy késve a dolgokkal lehet, hogy badarságot írt az illető na mindegy.Ja és olvastam valami felmérést mi szerint a mai fiatalok a 22 éves életkort tekintik "elkésettnek" a szűzesség elvesztésére.De lehet Ők is hülyeséget beszélnek. :-)Én nem sokára betöltöm a 21. életévemet és kicsit kezdek aggódni, de úgy látom nincs miért. :-)
2009. jan. 12. 11:35
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi... Ilyen nincs, hogy elkésve, max. tényleg csak olyan 50-60 éves kor környékén, amikor meg már úgyis mindegy. De én pl. 21 évesen voltam életemben először nővel, és nem bánom - az úgy volt jó, ahogy volt.
2009. jan. 12. 11:45
 8/18 anonim válasza:
21%
Hát azért valahol mindennek meg van a maga ideje!!! Én úgy gondolom, hogy 20 év körül már "illik" rajta túlesni.
2009. jan. 12. 11:51
 9/18 anonim ***** válasza:
7%
Azért van egy idő, amikor azért már furcsa... valami gondnak kell lenni. Vagy csúnya, vagy bolond, hogy várja a nagy ő-t, pedig se szőke herceg, se királylány...
2009. jan. 12. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Manapság furcsa ha valaki később veszti el, de ha neki teljesen megfelel így akkor nincs semmi gond vele, amíg nem alakul ki nála valami fura komplexus.

Én is 21 évesen vesztettem el (22 vagyok most) és teljesen megfelel nekem így. Nem vagyok így semmivel sem rosszabb mintha 14 lettem volna... legalább nem feküdtem össze 10-20 emberrel azóta XD

2009. jan. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!