Mit tennétek a helyemben szüzesség elvesztésével kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném már elveszteni de sosem találok magamnak senkit félénk vagyok stb.Már gondolkoztam prostin is de nincs feleslegesen annyi pénzem, meg azért fizetni a szexért nem szeretnék, viszont neten megismerkedtem 1 39 éves nővel aki épp fiatalabb szexpartnert keres beszélgettem vele képet cseréltünk, mondtam hogy mi van, stb és azt mondta hogy ő szívesen bevezet a "rejtelmekbe" persze ha szeretném.Én személy szerint szeretném mert tetszik is kedvelem az idősebb nőket és ráadásul az alakja is nagyon tetszik.Ti belemennétek a helyemben? 18/F2010. okt. 25. 18:29
1/16 anonim válasza:
nem
marhára megfogod bánni, ha aztán 1 év múlva jön a nagy szerelem.. hidd el jobb várni..
2/16 anonim válasza:
Én biztos, h nem, de én nem vagyok te.Ezt neked kell tudnod.
3/16 anonim válasza:
jah és ne parázz amiatt h a csajok nem szeretik a szűz pasikat.. tényleg jobb egy tapasztaltabbal, de attól h szűz még semmi gond nincs, egyáltalán nem kizáró ok..
4/16 A kérdező kommentje:
Az utolsónak a jah mire szól belemennél?
Igazából tényleg vonzódom az idősebb nőkhöz, és ráadásul nagyon bejön,
2010. okt. 25. 18:35
5/16 anonim válasza:
Én nem mennék bele. Már javában 18 voltam, amikor végre jött egy lány, akit igazán szerettem és ő is engem. Ha előtte elpocsékoltam volna az alkalmat, még most is haragudnék magamra.
6/16 anonim válasza:
Én belemennék. Jó kis kiélt milf, neki már nem lehet újat mutatni, de h neked felejthetetlen lesz az 100
7/16 anonim válasza:
Ha 30 fölött lennél akkor megérteném hogy ekkora probléma a szüzességed. De így, 18 évesen? Inkább várj.
8/16 anonim válasza:
nem a 'jah'-t nem erre értettem, nem mennék bele
9/16 A kérdező kommentje:
Nem akkora probléma de már elszeretném veszíteni és ráadásul nagyon bejön.
2010. okt. 25. 19:10
10/16 anonim válasza:
Kinek mi a jo:)
Szerintem ha annyira vagsz ra miert ne? En lehetseges hogy belemennek. Mondjuk nekem van baratnom mar 10 honapja de meg most is szuz vagyok szoval:)
De en tudok varni mert ez a kapcsolat szerintem nagyon hosssssszu lesz:D
18/F (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!