Mit tennétek a helyemben szüzesség elvesztésével kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném már elveszteni de sosem találok magamnak senkit félénk vagyok stb.Már gondolkoztam prostin is de nincs feleslegesen annyi pénzem, meg azért fizetni a szexért nem szeretnék, viszont neten megismerkedtem 1 39 éves nővel aki épp fiatalabb szexpartnert keres beszélgettem vele képet cseréltünk, mondtam hogy mi van, stb és azt mondta hogy ő szívesen bevezet a "rejtelmekbe" persze ha szeretném.Én személy szerint szeretném mert tetszik is kedvelem az idősebb nőket és ráadásul az alakja is nagyon tetszik.Ti belemennétek a helyemben? 18/F2010. okt. 25. 18:29
11/16 anonim válasza:
szerintem simán..ha ennyire vágysz már a szexre nem is értem a kérést am..ha bejön a nő meg akarod is akk mért kérdezel ilyet?senki nem megy oda hozzád és kérdezi meg h mikor-kivel meg hol meg hogyan stb. vesztetted el..tedd amit jónak látsz;)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, azért még ha valaki szeretne nyugodtan elmondhatná véleményét, amúgy aki azt mondja hogy nyugodtan az fiú vagy lány ?:)
2010. okt. 25. 19:29
14/16 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat esetleg ha valakinek még van :)
2010. okt. 25. 19:48
15/16 anonim válasza:
Valaki a szüzességet ugy kezeli mint egy himestojást föleg csajok ami szerintem egy nagy baromság... a fiuk álltalában nem törödnem ezzel ... ha vágysz rá akkor nyugodtan teddmeg utánna azt fogod bánni h nem tetted meg. Haggyuk már 18 évesen hol jön el a nagy Ő???? Nagyon is ismerem a 17-19 nöi korosztáylt..mindneröl hiresek csak nem anagy Ő-ségröl (tudjátok!!! akinek nem inge..... )
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!