Segitetek? Válaszokat szeretnek!
Figyelt kérdés
Szóval úgy veszthetem el gondok nélkül a szüzességem ,hogy még nem menstrualtam de mar 16 leszek!? Mondtak már nekem olyat hogy vannak akik addig nem menstrualnak amig el nem vesztik a szüzességüket,..! ez igaz?2010. nov. 15. 22:06
1/7 anonim válasza:
16 vagy és még nem menstruálsz ,voltál már nőgyógyásznál szerintem lehet v mi gond....igen aki 12 éves korában lefekszik v kivel és nem menstruál annál utána jön meg
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam nögyogyasznal..es minden ok..csak azt mondta hogy lehet h kesobb jon meg
2010. nov. 15. 22:09
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan elveszitheted a szüzességedet(ha akarod),a menzesznek semmi köze hozzá,úgy értem a sex terén nem befolyásol semmit,az,hogy van e mensid vagy még nincs.
Az,hogy addig nem jön meg amig szűz vagy ez nem igaz.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz,lehet valakinek pont azután jött meg először,hogy lefeküdt valakivel és ez tévesztette meg,de mint mondtam ez nem igy működik.A sex nem hozza meg a mensit,csak véletlen egybeesés lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Áhh értem köszönöm:)
2010. nov. 15. 22:22
5/7 anonim válasza:
ha addig nem jönne meg még szűz vagy, akk én még tuti az lennék mer utálom a mikulást XD
7/7 anonim válasza:
A szüzességnek semmi köze a menstruációhoz. Amíg nem menstruálsz, addig is elvesztheted a szüzességed, és szexnél védekezni kell, mert meg van az esélye, hogy pont az aktusnál lesz először peteérésed és már kész is van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!