Mert van az hogy, ha egy csaj sok mindenkivel osszefekszik akkor egy nagy k*rva. S ha egy pasi dug meg sok csajt akkor az dicsoseg?
Hé, te 20.09-es 19/f! Te miért írod le, amit gondolok? :D Tehát nem csak te vagy így vele. Én sem látom dicsőségnek egyik fél részéről sem, sőt (tessék megkövezni), ha nem kapcsolatban szerelem okán történik a dolog, már az nem tetszik.
Egy szintén 19/f
Egyiket sem szoktam állítani. Mindenki annyi emmberrel kefél amennyivel akar (vagy amennyi összejön), nemtől függetlenül.
21F
"10:42 mert 25 éves vagy és szűz?"
Szerinted dicsőség? :)
Mert a férfiak uralják a világot. :D
Egyébként igazságtalanság ilyen téren, de szerintem igaza van az egyik korábbi válaszadónak. Valami ilyesmit írt magyarra fordítva: "Ha egy kulcs feltud nyitni több zárat, akkor mesterkulcs, viszont ha egy zár több kulccsal is nyílik, akkor az selejt." Van benne igazság...
Egyébként meg elítélem mind női, mind férfi részről, ha valaki félrek*r. Talán 1-2 egyéjszakás dolog elnézhető, ha az adott félnek épp nincs senkije.
"Ha egy kulcs feltud nyitni több zárat, akkor mesterkulcs, viszont ha egy zár több kulccsal is nyílik, akkor az selejt."
De, hogy egy kulcs fel TUD nyitni több zárat, nem jelenti, hogy a gazdájának számolatlanul fel is KELL nyitnia mindegyiket, amelyikbe csak lehetősége lenne beletenni. :)
13:22
A lehetőséggel élni kell:)
13.22
Természetesen nem, épp azért is írtam, hogy én elítélem, ha valaki ilyen. Sok férfi (fiú) sajnos arra megy, hogy minél több nő meglegyen neki, ami szerintem undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!