Önző vagyok, ha nem kell nekem egy olyan lány, aki a házasságig őrizni akarja a szüzességét?
Őszinte válaszokat várok, ne kíméljetek, viszont legyetek meggyőzőek, megfelelő érvekkel meggyőzhető vagyok!
Én nem hiszem, hogy jó ötlet, ha a szexuális különbözőségek akkor derülnek ki a gyakorlatban is, mikor már összeházasodtunk. Ezért gondolom így.
Egyébként abszolút házasságpárti vagyok, meg hűséges típus. Épp ezért akarom elkerülni, hogy ebből legyen gond.
Pl. az gond, ha én bevállalósabb vagyok, a leendő feleségem meg kevésbé, vagy épp fordítva (gondolok itt pl. arra, hogy kinek milyen gyakran támad kedve szeretkezni, vagy arra, hogy melyikünknek mennyire fontos az orál - bocs!), és ezt beszéd szintjén kevés tisztázni.
Meg még egy: aki házasságig szűz akar maradni, az szükségszerűen visszafogott lesz az ágyban, vagy ezt csak én gondolom?
Amikor elkötelezted magad akkor derül ki , hogy egy farkasordító nagy .....
Szóval az esküvő előtt a jogi részt olvasgasd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!