Az üzletekben eladnak gumióvszert (kottont) 18 év alatt?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nem tudom h merjek e kérni vagy nem... még nincs szükségem rá de ha úgy adódna nem hiszem h mernék venni márcsak azért is mi van ha elkezdik h elmúltam már 18? a másik meg h kis városban élek ahol szinte mindenki ismer mindenkit szóval kicsit ciki lenne...2010. nov. 6. 18:42
11/24 anonim válasza:
Elvileg nem szabadna belekötnie a pénztárosnak, ha mégis, akkor mondd meg neki, hogy azért kell, mert nem akarsz az ő szüleinek a hibájába esni.
12/24 anonim válasza:
Annyi mondod nekik ha kötöszködnek hogy ez vagy a gyerek :)
13/24 anonim válasza:
és ha megkérdezik hogy neked kell e? naés? semmi köze hozzá... gumit mindenkinek adnak...
14/24 anonim válasza:
ink. kiadják minthogy 9 honap mulva egy gyerekkel térj vissza:D
15/24 anonim válasza:
persze, hogy kiadják:D hát akkor mennyi abortusz lenne meg hány fiatalkorúnak lenne babája.. ciki lesz az tuti, belekötni nem fog ha olyan az eladó. csak bátorság ;)
16/24 anonim válasza:
dm,rossmann.. csak le kell emelni a polcról és fizetni
17/24 anonim válasza:
Ha nem akarják, kérdezd meg, hogy fizetik-e a gyerektartást :)
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2010. nov. 8. 18:15
19/24 anonim válasza:
ne stresszelj kiadjak :) ... ( am meg nalunk is kottonnak hivjak a kondomot.. ugyhogy nem lemondani szegenyt :D ...
am ki kell adniuk...max menj el pl vmi tescoba vagy valahova ilyen forgalmasabb helyre, ahol nincs idejuk ezzel foglalkozni :D.. 16/L
20/24 anonim válasza:
Tescos szatyor is jó a csoffadt dákeszodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!