Az üzletekben eladnak gumióvszert (kottont) 18 év alatt?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nem tudom h merjek e kérni vagy nem... még nincs szükségem rá de ha úgy adódna nem hiszem h mernék venni márcsak azért is mi van ha elkezdik h elmúltam már 18? a másik meg h kis városban élek ahol szinte mindenki ismer mindenkit szóval kicsit ciki lenne...2010. nov. 6. 18:42
3/24 anonim válasza:
Kiadják, nem lesz tőle semmilyen egészségkárosodásod. Ha meg mindenki ismer, kérd meg az egyik ismerősödet, hogy vegyen neked a hétvégi nagybevásárlásnál.
4/24 anonim válasza:
első válaszolónál a pont..amíg leírni sem tudod hogy kondom addig ne akarjál "kottont" vásárolni..
5/24 A kérdező kommentje:
bocsi de én másik nyelvjárásba tartozom :D:D:D
2010. nov. 6. 18:49
6/24 anonim válasza:
A törvény úgy szól, hogy szexuális segédeszközöket nem lehet árusítani 18 év alattiak részére kivéve fogamzásgátló eszközt - tehát óvszert is szabad!
7/24 anonim válasza:
a kotton minden nyelvjárásban pamutot jelent :D
8/24 manka14 válasza:
még egy 13-évesnek is kiadják,én egyszer az uoka testvéremnek mentem ell venni,12-évessen,annyi h megkérdezték h nekem kell e és mondtam h nem..meg azt nem kell kérni se...szal kiadják...meg amúgyis is egy átlagos ember álltalában pont 16-évesen veszitik el a szüzeségét...valakinek meg ilyenkor már babája van...és ez nem ciki,mert természetesd dolog:)a szex
9/24 A kérdező kommentje:
élnézést kérek de elgondolkodtam és elsiettem de ezért nem kell leirni h még irni sem tudok... :)
2010. nov. 6. 18:53
10/24 anonim válasza:
Kár itt találgatni. Ki kell adni 18 éven aluliaknak.
Aki kételkedik benne, az olvassa el a Fogyasztóvédelmi törvény 1997. évi CLV. törvény 2.§-át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!