Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért beszéli meg szinte...

Miért beszéli meg szinte minden pár előre mostanság, hogy mikor fekszenek le először?

Figyelt kérdés

Kicsit kifejtem: Sokszor olvasgatok itt, hátha van valami értelmes kérdező akinek érdemes válaszolni a kérdésére és egyre többször látom, hogy ,,Megbeszéltük a pasimmal, hogy ekkor meg akkor lesz szex..". Mi értelme van megbeszélni? Csak görcsösebb lesz az egész, nem? Én úgy szeretném elveszíteni majd, hogy késznek érzem magam rá és megtörténik.

16L

2010. nov. 1. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, valóban szükség lenne némi spontaneitásra. Mi a barátommal az első előtt megbeszéltük, hogy 1 közös nyaralás alkalmával megtörténik majd. Beszereztük a kellékeket, sokat beszélgettünk róla. Végül úgy történt meg, hogy elmentem hozzájuk a sok cuccommal, mert másnap indultunk nyaralni, és aznap este rámmászott. Én pedig hagytam magam, konkrét időpontot nem beszéltünk meg, nem fájt, nem vérzett, egyikünk sem bánta meg. Szép emlék.
2010. nov. 1. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
jól látod
2010. nov. 1. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:

"rámmászott"

hát te sem vagy egy romantikus lélek :)

2010. nov. 1. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsővagyok - nem, nem vagyok éppen egy romantikus lélek, de attól még én is szeretem, ha szeretnek, és ugyanúgy odavagyok a gyengéd szexért, mint a vadabbért. :) Csak nem szeretek nyálasan fogalmazni.
2010. nov. 1. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
és van a nyálas duma, meg a "rámmászott" :))
2010. nov. 1. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert mindkét félnek készen kell állnia hozzá.

Pont azért, mert ha nem beszélitek meg, a barátod nem tudja hogy mikor állsz készen és rádmászik azzal a gondolattal hogy most szex lesz.

2010. nov. 1. 12:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én 3 hónapja járok a barátommal. Az elején letisztáztuk, hogy hova teheti a kezét és hová nem.:D Ha egy lány nincs kész a szexre, akkor ne adjon olyan jeleket a barátjának, amiről ezt gondolhatja.(: Mellesleg azt gondolom, hogy nem "durr bele legyen már szex" alapon kéne csinálni, főleg nem ezeknek a 13-14 éves lányoknak. Előbb pettinggel kellene kezdeni.Akkor meg már ha a fiú arra gondol, hogy na legyen komoly szex, lehet szólni,hogy nem úgy megy az.. De ez csak az én véleményem.(:
2010. nov. 1. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazad van, kérdező! Én sem beszéltem meg a barátommal a dolgot. Lépések jöttek maguktól, maximum mikor már benne voltunk a dologban, megkérdezte, hogy biztosan akarom-e. Ha akkor azt mondom nem, megértette volna. De akartam. :) Egy normális kapcsolatban ez így működik szerintem is.

22/L

2010. nov. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!