Miért olyan rendszertelen a mestruációm? Már 7éve menstruálok, mindig hosszú volt a ciklusom, de az utóbbi hónapokban még hosszabb és elég rendszertelen. Mostanság 50-54napra jön meg a nálam normális 35-36 helyett. Mitől lehet ez?
pont ugyanigy vagyok en is!
eleinte volt h honapokig kimaradt, akkor voltam vizsgaalton es minden rendben volt.
az utobbi par evben 5-7 hetes ciklusaim vannak. en az 5 hetest (35 napos) ciklust "normalisnak" tartottam magamhoz kepest de ez sem az!
nekem a nogyogyasz felfedezte h policisztas a petefeszkem es ezert (is) kesik.
az endokrinologus pedig 1 csomo vervizsgalat utan felirt progeszteront es pajzsmirigyhormont.
en is megszoktam es jol voltam ugy de hidd el ez tenyleg nem normalis es erdemes utanajarni! 1 nogyogyaszati vizsgalat amugyis elkel neha, ugyh jo lenne elmenned h a szervi gondot kizarhasd.
es a vervizsgat a hormonokra mindenkepp csinaltasd meg!!! lehet h komoly a baj es idovel csak sulyosbodni fog es aztan nagy bajban leszel ha babat akarsz :-s
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!