Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mért van az ha egy fiú addig...

Mért van az ha egy fiú addig van a barátnőével amíg lenem fekszenek?

Figyelt kérdés
Szal ha pl járnak 1 hónapot vagy többet és lefekszenek és másnap már tobbja is a srác a csajt....:/
2010. jún. 6. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert csak a szexre ment.
2010. jún. 6. 11:39
 2/13 anonim ***** válasza:
mert a srác csak lukra játszik...
2010. jún. 6. 11:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ez nem mondhatnám hogy mindig minkinél így van. Amúgy meg ha tudom hogy nem járnék azzal a csajjal, csak lefektetném , akkor 1 hónapot azért nem várnék rá hogy megtehessem , max úgy hogy ha van egy másik csaj is közbe akire nem kell 1 hónapot várnom.
2010. jún. 6. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

én nőként pedig úgy gondolom, hogy addig nem vagyok a fiú barátnője amíg le nem fekszünk!:D Amúgy én még nem hallottam ilyet h többhónapos járás, addig nincsen szex, majd megtörténik és a pasas lelép...ez csak 1 városi mendemonda! Ha csak a szexre menne, akkor keres olyat, akire nem kell hónapokat várni.

Szerintem inkább más miatt lett vége a kapcsolatodnak, nem itt kéne összefüggést keresni.

2010. jún. 6. 11:42
 5/13 anonim válasza:
61%

Azért mert veréb a gyerek:D:D

Ha már lefeküdtünk akkor többször is lefogunk szóval már csak azért se dobnám el:D:D

inkább ez olyan felvágásból hogy "hát ja ő is megvolt"

gondolom én:D

2010. jún. 6. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Helyesírás szabályai 11. kiadás.
2010. jún. 6. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Mert egy köcsög.

19/l

2010. jún. 6. 12:01
 8/13 anonim válasza:
91%
Na, nekem aktuális kérdés... Én 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, de még tolom a szexet, hogy biztos legyek benne, hogy nem 'lukra játszik'. Ezt szerintem így ki lehet védeni. 19L
2010. jún. 6. 12:52
 9/13 A kérdező kommentje:

ez nem velem törtnt meg hanem csak hallotam:D

de köszi a válaszokat:D

2010. jún. 6. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Velem már történt ilyen. 2 hónapig kavartunk, de nem jött velem össze... azt mondta, nem akarja elsietni. Aztán 1,5 hónap után lefeküdtem vele, 2-3x még megd*gott, majd otthagyott egy másik csajért. :(
2010. jún. 6. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!