Miért nem akarja a barátnőm? Talán nem szeret? (többi lent)
már 2 hónapja együtt vagyunk! És nem akarja orálisan....mert hogy még nem kész rá...
Felajánlottam neki hogy akkor majd én kielégítem ,de azt mondja hogy nem akarja mert ,hogy az olyan szar érzés lenne neki,hogy nem viszonozza.
Tényleg így lehet?
Vagy nem akarja és így próbál "lerázni"? (ő még szűz)
én 17F ő most lesz 15.
Híjjjj, be undorító vagy! Te ezt a lányt egyáltalában nem szereted! De akkor minek vagy vele? Az a legnagyobb problémád, hogy egy 15(!!!!) éves lány nem akar lecumizni???? Gratulálok! Gondolkodjál már, ember!!!!! Ha össze is jönne, hogy leitatod és utána lecumiz, vagy még meg is fekteted, akkor az szerinted neki milyen élményként fog megmaradni? Hát nem általad fogja megtudni, mi a jó! Szereted????? Miről beszélsz????? Nem, nem szereted! Ha szeretnéd, nem ezen kattogna az agyad, főleg két hónap után! Akkor szeretnéd, ha az ő érdekeit néznéd, és erőt vennél magadon! Hidd el, ragyogóan ki lehet bírni szex nélkül is, nem fogsz belehalni, ne aggódj! Persze tudom, most, 17 évesen, amikor tombolnak a hormonok, azt hiszed, hú mekkora felnőtt vagy, és te aztán tudod, mi a jó, és szex nélkül egy percig nem lehet kibírni! Hadd világosítsalak fel: ki lehet bírni! Ha nem tetszik, akkor - ahogy írták is - keress fel egy k**át vagy egy idősebb nőt!
Az agyam eldobom!!!! Hol vannak manapság a férfiak???? Mert te nem vagy az! Ejj, be jó, hogy nem most vagyok kamasz!
utolsó: nincs szükségem kioktatásra!
megvagyok anélkül is ,de azért kösz!
am tegnap összejött a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!