A barátnőm 14 és 15 mind2en szüzek vagyunk nagyon szeretem teljesen beleszerettem 2 hónapja vagyunk eggyütt de ő azt mondta hogy 17 éves koráig nem akarja elveszíteni a szüzességét . Szerintetek várjak eddig?
Nekem is volt 14 évesen egy ilyen barátom, 2 hónap után le akart fektetni, de szerencsére volt eszem és kitartottam az elveim mellett, és nem hagytam magam. A 4.hónapban nem bírta (ő is 14 éves szűz volt), és szakított velem, amiért nem feküdtem le vele. Én meg még mindig büszke vagyok magamra hogy nem vele történt meg az 1., mert nagyon megbántam volna.
Aztán a következő barátom várt rám fél évet, azt mondta várna tovább is, de én már akartam :) Persze akkor már idősebb lettem. Vele azóta is, 2 éve együtt vagyok.
A kitartás meghozza gyümölcsét, de ne használd ki szegényt, ha csak erre kell, vagy nem is szereted igazán.
Lehet azt hiszed h ez most szerelem, közben könnyen meglehet hogy ez még nem is az...
Ismerős dolog...:D Én is ugyanígy vagyok vele... De ha igazán szereted vársz rá... ha nem akkor ne akard h lefeküdjön veled mer megfogjabánni ha elhagyod...amugy ha őis igazán szeret biztos nemfogja 17éveskoráig birni. Max 16 dehát kitudja. Soksikert.
14/L
Tudod te miért mondta ezt?Hogy próbára tegyen:)
Hogy megtudja várnál e rá:)
Ha látja rajtad hogy minden oké, megbízható vagy, szereted, várnál rá akkor hamarabb is meg fog történni ne izgulj:)
ne aggódj,ha kiálod a próbáját,észre sem veszed és már meg is lett amit akartál:)
ez csak egy szeretet próba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!