A barátnőm miért akarja megjátszani, hogy szűz?
Figyelt kérdés
Én már elvesztettem pár hónapja egy másik lánnyal, a barátnőmet pedig szexuálisan zaklatta a mostoha-nagyapja. Ő azt mondja, szerinte már nem szűz, de nekem majd megjátssza. Miért hiszi azt hogy a szex színház ? A lány 14 éves.2009. ápr. 25. 17:34
1/11 anonim válasza:
mert nem normális? vagy csak azért, mert nem úgy képzelte el az első együttlétet, ahogy a nagapjával történt
3/11 anonim válasza:
szerintem 14 évesen még ne feküdjetek le egymással, föleg hogy szexuálisan zaklatták gyerekként. ez egy trauma. te hány éves vagy? nagy felelösség ez neked ugye tudod?
4/11 A kérdező kommentje:
Én idősebb vagyok nála. Gondolhatod, hogy elég nagy stressz nekem, hogyha ez nem lesz jó neki.
2009. ápr. 25. 17:41
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor is lefekszünk. Ő is akarja meg én is. Csak nem akarom hogy színészkedjen
2009. ápr. 25. 17:41
6/11 anonim válasza:
szerintem azért, mert nem volt jó élmény, ahogy elvesztette, és később úgy akar majd rá emlékezni, hogy veled volt az első. ennek inkább örülnöd kellene, nem pedig félned tőle.
7/11 anonim válasza:
Szexuálisan zaklatta a mostoha-nagyapja? Előbb Mónika sóba vele, utána meg börtönbe! Azért akarja megjátszani magát, és azért hiszi azt, hogy a szex színház, mert nemcsakhogy testileg éretlen még a szexre, de agyilag is!
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon okos lány kitünő volt és már pettingeltünk nagyon sokszor megujjaztam is ő meg leszopott.
2009. ápr. 25. 18:11
10/11 A kérdező kommentje:
és mi az ?
2009. ápr. 25. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!