Van egy barátnőm és le akar velem feküdni mert nagyon akarja és azt hiszi hogy én már nem vagyok az pedig az vagyok mi legyen? (LENT)
Figyelt kérdés
Na az a baj hogy a barátnőm fiatalab zőlem két évvel és le akar velem feküdni mert nagyon akarya de ő ugy tudja hogy én már nem vagyok az pedig az vagyok.
Mit tegyek?
2011. jan. 14. 05:46
1/9 anonim válasza:
egy kapcsolat a bizalomról és ŐSZINTESÉGRŐL szól, ha már az elején hazudsz neki, ne reméld, hogy később jobb lesz... ha már hazudtál, viseld a következményeit!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam neki én meg mondtam neki de ő azt mondta hogy hazudok.
2011. jan. 14. 06:13
4/9 anonim válasza:
Akkor csak veresd ki vele,meg újjazgasd.
Aztán ha már nem izgulsz annyira,jöhet a többi.
5/9 anonim válasza:
"Van egy barátnőm" - ez már rosszul kezdődik, 100%, hogy lesz másik.
6/9 anonim válasza:
ne foglakozz a sok barommal!
no para.
Én is így voltam vele, sőt én még el is hitettem a csajjal hogy k*rvajó vagyok az ágyban. (közbe szűz voltam)
Mikor rákerült a sor minden flottul ment, olvasgass neten, járj utánna mi kell hogy jobban bírd.
Még1:
legyél hihetetlenül arogáns, és magabiztos.
7/9 anonim válasza:
A f@szt. Az a baj, hogy nem tudod tagolni a mondataidat.
8/9 A kérdező kommentje:
Először is mindenkinek. Hát nem tudom szerintem a 18:18 válasz lesz a jó kösz
2011. jan. 15. 09:56
9/9 A kérdező kommentje:
De szerintem a 7:58-as is jó kösz
2011. jan. 15. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!