A barátnöm le akkar velem feküdni én is 14éves vok meg ö is és nem tom mit csináljak lefeküdjek vele v nem?
"nem tom mit csináljak lefeküdjek vele v nem?"
v nem.
sokan fognak utálni ezért, de szerintem semmi baj nincs azzal, hogy érdekel a szex
de abból hogy ezt kérdezed, talán az sugárzik, hogy még nem vagy érett hozzá sem te, sem ő.
ettől függetlenül ha tényleg érdekel, akkor részletesen leírom, hogy szerintem mikre kellene figyelnetek.
mindenek előtt nagyon fontos a biztonság, tehát ismerni kell azt, amitől egy nő állapotos lehet, és azt is, hogy ezt mivel lehet megakadályozni. senki sem akar 15 évesen apuka lenni.
másrészt a párkapcsolatban fontos a fokozatosság. hogy mit engedtek meg egymásnak, mennyi idő után, mennyire ismeritek egymást, stb. ez azért fontos, mert enélkül tönkremehet a kapcsolat, és ez egy életre rossz mederbe terelheti a másik nemhez való hozzáállásod, és a lányét is.
tömören: szerintem nem, mert nem hiszem hogy készen álltok rá.
ez volt a tömör változat. ha érdekelnek a tanácsok, később visszanézek egy részletesebb kommenttel, vagy küldhetsz privátot
nyugii... szerintem filmekbol mar sok mindent lattal.. a vedekezesrol olvass a netten... es ne itt mert itt csk ojan valaszokat is kapsz... fekudj le vle nyugodtan ha keszen alsz ra.... vagyis altok.. en ish 14 voltam miko eloszor csinaltam... es mai napig nem banom amiert nm szerettem a fit...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!