A barátommal camsexeltünk? Többi lent
Figyelt kérdés
A barátommal camsexeltünk,ezt is vehetem úgy hogy elvesztettem a szüzességemet?2010. okt. 27. 21:04
41/49 anonim válasza:
Amúgy vicces mikor szidni kell a másikat hirtelen mindenki ide gyűllik:) Szűz vagy még, ahogy már leirták, ha majd egy pasival leszek eggyüt...élőben és szeretkeztek akkor veszted el..De ezzel szerintem még nyugodtan várhatsz..
42/49 anonim válasza:
na ezt figyeljétek:D
ha ijjazta közben magát, vagy használt segédeszközt közben miközben csinálta, akkor biológiailag igen is elvesztette a szüzességét, mert átszakadt a szűzhártyája. de az igazi értelemben nem. szóval hülye kérdés!!!:D
44/49 anonim válasza:
basszus ne vezessétek félre szegényt idióták ez igen is komoly dolog én 17 éves vagyok és van egy 1 éves fiam mert 15 évesen camsexeltem a barátommmal szóval nagyon gyorsan beszélj a szüleiddel és nyomás a doki de most megyek mert sír a gyerek sok szerencsét :/
45/49 anonim válasza:
Azt se tudod miről beszélsz de má sexelni akarsz ? hát feladom..télleg jó mondjak az emberek....a mai magyar fiatal csajok csak ''erre a célra'' jók ...máshoz olyan tudatlanok hogy az már fáj
47/49 anonim válasza:
Ez igenis komoly probléma! Volt egy Greenaway-film, amiben az egyik szereplő a telefonon keresztül fogant!
49/49 anonim válasza:
Szerintem meg... TERHES VAGY!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!