A barátommal camsexeltünk? Többi lent
Figyelt kérdés
A barátommal camsexeltünk,ezt is vehetem úgy hogy elvesztettem a szüzességemet?2010. okt. 27. 21:04
21/49 anonim válasza:
JESSZUSOM!!!UGYE HÚZOTT GUMIT A BÁRÁTOD? VAGY VÉDEKEZTETEK?? nEHOGY TEHERES LEGYÉL !!!!
22/49 anonim válasza:
pfff egyértelműen nem vagy már szűz :D de lehet, hogy soha nem is voltál az...melyik hónapban születtél? xD
23/49 anonim válasza:
Tiszta hülye aki nem normális.
xD
24/49 anonim válasza:
Igen, veheted úgy! Sőt! Az emberiség érdekében szerény véleményem szerint maradj is örökre a szex ezen formájánál.
25/49 anonim válasza:
Nem értem miért szólnak le! Camszexeltetek! Ha a pasid épp benned volt és stb... Majd azt raktátok ki a netre már jah, nem vagy az.
28/49 anonim válasza:
letörölték a hozzászólásom:( na mind1 akkor nem írok köretet hülye vagy b+ XD
29/49 anonim válasza:
——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`·_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-·´
————\———--(
————-\———--\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!