Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz hogyha már 14...

Szerintetek gáz hogyha már 14 évesen elvesztetem a szüzeségemet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 17:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
gratulálok anyucinak, meg apucinak, kis 14éves rib@nc lányuknak aki testileg és lelkileg is éretlen a szexhez még a párkapcsolathoz is, tanulás helyett a barátnők helyett, ezzel foglalkozik, hallotad az a mondást kicsi lány, hogy "aki f@szhoz nyúl, kiesik a kezéből a barbi", nem gáz amit csináltál, szégyenletes, a helyedben inkább csöndbe maradnék róla...ráadásul sztem legbelül ezt te is tudod különben nem kérdezted volna meg..
2010. nov. 2. 10:31
 22/31 anonim válasza:
És ha 14 volt az nem jelent semmit. Én is és barátnőm is 14 évesek voltunk amikor megtörtént azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk. Egy percig nem bántuk meg mert szerettük egymást és tudtuk hogy ennek nem lesz két nap múlva vége. Ha ő is egy ilyen kapcsolatban van és így történt meg az nem gáz hanem tisztelendő hogy ennyi idősen képes komoly kapcsolatra, komoly döntésekre. Ha meg csak megtörtént az első jött-menttel akkor se szidalmazni kell. Meg amúgyis ki mondja meg mi a szégyen, kinek mi. Számomra ez nem szégyen.
2010. nov. 3. 18:20
 23/31 anonim ***** válasza:
Nagy komoly utsó, majd ha a te 14 éves lánykádnak a szex lesz a legfontosabb és egy nap bőgve jön haza hogy terhes lett, akkor gondolkozz el a kommenteden, 14 évesen éretlen és kész, túl liberálisan gondolkodnak már az emberek, ezután jön a gyereket nem szabad nevelni, és évek múlva még több abortusz lesz, sok hülye felnőtt és sorolhatnám....
2010. nov. 3. 18:41
 24/31 anonim válasza:
0%

Hát...szerintem egyáltalán nem gáz!!! És nehogy már ne legyen annyi esze egy 14 éves gyereknek,hogy tudja hogy :: 1: nem áll készen a gyerekvállalásra

2: nincs biztos anyagi háttere,hogy felnevelje a gyerekét

3: szerintem nem akarja eldobni a gyerekét.... szóval ennyi

2010. nov. 4. 07:52
 25/31 anonim válasza:

Hát szerintem Gáz!!!

Ha ennyi idősen már ezen jár az eszed mi lesz veled később?

Ha véletlen teherbe esel mit csinálsz te is eldobod a babádat valahol,hogy ne tudja meg senki vagy majd ott hagyod édesanyádnak,hogy nevelje fel?Lehet,hogy te most ettől érettebnek tartod magad de vigyázz a további életviteled függhet rajta.Maradj egyenlőre az aki eddig voltál tanulj és meglátod felnőtt korodra ha megjött az eszed áldani fogod azokat akik lebeszéltek.A fiúnak meg mondd meg legyen türelmesebb és ne a farka legyen az esze helyén.Szerintem te sem azt akarod,hogy már most babát kelljen nevelned és minden héten ott ülni az önkormányzatnál segélyért,mert nem fejezted be a sulikat és emiatt nem kellesz sehová ,de majd eltartunk mi adófizetők, csak azért,mert a kellő időben nem ott volt az eszed ahol kellett volna?

Hát gondold meg mit teszel!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 4. 12:23
 26/31 anonim ***** válasza:
remélem a te érdekedben hogy legalább olyannal történt, akivel jó ideje együtt jártok és nagyon szeretitek egymást, bár még akkor is túl fiatal vagy... ha meg egyéjszakás volt, ásd el magad.
2010. nov. 6. 13:21
 27/31 anonim ***** válasza:
ilyet írtok hogy gáz, szégyenletes? és ha késszen állt már rá lelkileg, akkor mivan? én 12 évesen vesztettem el, 2 éves kapcsolatban( lehet röhögni) és nagyon nem bántam meg, mert testileg/lelkileg késszen álltam rá.... dolgozni jártam,felnőttesen éltem... nem az a gáz, hogy elvesztette a szüziét, hanem hogy ezt a kérdést feltette....
2010. nov. 26. 19:43
 28/31 anonim válasza:

Szerintem a kérdésed meg a helyesírásod a gáz

csak a szexen jár az eszed

bocs :S

2010. nov. 27. 12:35
 29/31 anonim válasza:
szerintem nem gáz. Ha szereted és ő is téged és lelkileg és testileg is kész voltál rá akkor nem.Amúgy meg nem kéne mindenkinek azzal jönni hogy ha 14 vagy akkor barbiz meg ilyenek szerintem ez gáz...
2010. dec. 1. 12:41
 30/31 anonim válasza:
gáz...egy ribancnak fognak tartani....14évesen...ha jól tudom..pont most tanulsz tovább...inkább tanuld a matekot...most alapozod meg a jövődet!
2010. dec. 8. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!