Hogy kell felkészülni az szüzeség elvesztésére? És egyáltalán mennyi idő után adjuk egy pasinak a szüzeségemet? És hogy kell az elsőt?
a mennyi idő után nem jó kérdés. Ezt nem lehet így megmondani, két hét? két hónap? vagy fél év? :) ez egyéntől függ, és mindneki maga dönti el. Ahogy érzed, amikor úgy érzed h érett vagy rá, és meg akarod tenni. Fontos, hogy ne legyenek kétségeid, és ne azért tedd meg, mert esetleg a barátod türelmetlen vagy ilyesmi. :) Az a lényeg, hogy magadban eldöntsd, hogy meg akarod e tenni és a válasz egyértelmű legyen.
Drukkolok, h minden okés legyen! ;)
ui: és majd ha arra kerül sor, védekezzetek!:P
A lényeg, hogy jó legyen a kapcsolat, közösen akarjátok, tartsatok ki egymás mellett és a legfontosabb, hogy semmi kétséged ne legyen!! SEmmi iránt. Sem az iránt, hogy kivel, hogy mikor. Érezni fogod, hogy mikor van itt az ideje. Én fél év után lettem páromé, neki is én voltam az első. Türelemmel és izgalommal vártuk az alkalmat, megértettük egymást, hogy bár vágyunk rá, még nincs itt az ideje. És mikor eljött az idő, tudtuk, hogy nem fogjuk megbánni, és nem is bántuk meg.
Hogy hogy kell, azt tudni fogod, erre nem lehet felkészülni. Élvezzétek, az a legfontosabb, és még annál is fontosabb, hogy védekezzetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!