Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Élvezetesebb pl: egy mezőn...

Élvezetesebb pl: egy mezőn vagy fás helyen elveszíteni a szüzeségemet. Mint pl egy szobába egy ágyon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha a kullancsokat és egyéb más kis állatfajokat nézzük akkor inkább jobb az otthon és az ágy. De lehet a földön is.
2009. jún. 30. 20:10
 2/12 anonim válasza:
Szerintem semmivel nem élvezetesebb egy mezőn elveszteni sőt: kullancsok,hangyák,kosz,kemény föld és akárki megláthat. Tehát sztem jobb otthon ágyba, de ahogy neked jobban tetszik
2009. jún. 30. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

"sikerült" elvesztenem a szüzességem egy mezőn,vmi bulibol hazafele...azota se sokszor láttam az illetőt,de semmi meghatározo,h most ágy vagy sem

a nagy átlagnak ugysem meghatározo,ma már "nem divat2,h akivel elveszti a szüzességét,azzal örökkön-örökké...

2009. jún. 30. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
A természet kifejezetten kényelmetlen! De ágyban sem lesz feltétlen élvezetes, sőt!
2009. jún. 30. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Én egy "mezőn" veszítettem el, és szerintem sokkal jobb volt így, mert csak úgy megkívántuk egymást, mint hogy tervezgessünk hetekig és végig izgulom az egészet. Mindegy hol. Szeresd a partnered és legyen spontán. Szerintem. :D
2009. jún. 30. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
11%

A legtöbb srác túl nagy balf.sz ahhoz is, hogy egy szobában nyugodt és tiszta körülmények közt jóléreztessen téged, nem hogy egy retkes, bogaras, koszos mezőn. És attól tartok, hogy neked sincs elég szexuális kultúrád, hogy élvezd a szexet, szóval lehet edukálódnod kéne még hozzá.

Az ilyesfajta kalandokat meg lehet hagyni későbbre.

Ez meg hülyeség, hogy az első alkalomra nem divat emlékezni, ahelyett, hogy odaadtad volna magad az első jöttmentnek megpróbálhattad volna élvezhetőbbé tenni és olyan élményt szereztél volna, amire hátralévő életedben meleg szívvel gondolsz.

2009. jún. 30. 20:23
 7/12 anonim válasza:
78%
szerintem elsőre inkább egy nyugis szoba,aztán később jöhetnek az extrémebb helyek!
2009. jún. 30. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Már bocsi a 20:23 válaszoló, jobban megkéne fogalmazd a szavaidat én n egy jötmentel akarok lefeküdni hanem A pasimal akit nagyon szeretek és szerintem emlékezetes lene nagyon is, n ugy ahogy te irtad.....
2009. jún. 30. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
az elsőre kell a legjobban figyelni. szerintem verd ki a fejedből ezt a mezős dolgot, mert ténylegt az első igényli a legnagyobb figyelmet, és ezt szerintem csak nyugodt és TISZTA körülmények között lehet. egy mezőn az elsőt :S jézusom ez durva, hova fajul a világ? én is csináltam már a párommal extrém helyeken, de az elsőt vedd komolyan, és nézd meg a körülményeket. utána jöhetnek az iyelnek. 22/L
2009. jún. 30. 20:49
 10/12 A kérdező kommentje:
N mindenki olyan tisztaságmániás mint egyesek.....
2009. jún. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!