Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy 30 éves szüz fiu vagyok sose voltam hölgyel és nem is tudom hogy hol kezdjem el ha valaki tudd segiteni? Akkor irjon. Vagy esetleg vann olyan hölgy aki elvenné a szüzeségemet irjon bátran.
1 30 évesen nem fiú, hanem férfi kéne legyél
2 az online társkeresőt akkor ajánlom, ha előtte megtanulsz írni, mert így baromi rossz benyomást keltesz
Mint már fölöttem említették, ez nem társkereső oldal, és még csak nem is szexpartner kereső oldal.
Nem tudom, te mennyire érzed magad fiúnak, általában egy 30 éves hímnemű egyedet férfinak szokás nevezni.
Tanulj meg helyesen írni, ha már úgysincs senkid, így több időd van ezen finomítani. Nekem unszimpatikus, ha valaki nem tud normálisan írni...ezzel nem vagyok szerintem egyedül.
Utolsó - ha már mást fikázol, legalább te ne írnál hülyeségeket. nincs olyan szó hogy unszimpatikus, max antipatikus :D
Kérdező - ajánlom figyelmedbe a www.forum.radaralatt.com oldalt, itt rengeteg tippet találhatsz, ami segíthet, hogy vonzó légy a nők szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!