Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok a szüleiteknek v...

Elmondtátok a szüleiteknek v anyukádnak hogy már nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

szoktatok beszélni a szexről? vagy esetleg nem próbált tiltani ?

az én anyukám nagyon nem akarja h lefeküdjek a barátommal mert kiégek ..de ez hülyeség :/

ha megtörténik nem mondom el neki mert igy áll a dolgokhoz:( és sajnos a barátomhoz se enged el mer mivan ha megtörténik ...:S h lehet ilyen?

17L 5hónapja vagyunk együtt barátom 20F

2010. okt. 24. 20:16
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Én 15 voltam, nem voltam komoly kapcsolatban, de nagyon szerelmes, és úgy voltam vele, hogy akkor miért nem. Nem mondtam el akkor, mert egy, hogy fiatal voltam nagyon, kettő, hogy tényleg nem volt komoly a kapcsolat a sráccal, bár a mai napig nagyon jóban vagyunk. Voltak olyan pillanatok, amikor azt hittem, hogy anya tudja. Kétértelmű kérések, stb.

Mindig arra vártam, hogy legyen egy normális kapcsolatom, de nem lett. Aztán végül 18 évesen ( az sem volt igazán normálisan mondható kapcsolat) úgy volt vele, hogy nem akarom tovább titkolni, és egyszerűen kimondtam. Anya tett egy kört a lakásban, aztán azt mondta, hogy örül, hogy őszinte voltam hozzá. Kár, hogy ez nem volt igaz.

Talán, ha később vesztettem volna el a szüzességemet, akkor sokkal kevesebb hülyeséget csináltam volna, sokkal kevesebb szeretőm, és egyéjszakás kapcsolatom lett volna. Tényleg elég fiatal voltam. De semmit nem bántam meg, mindenből tanultam vagy fizikailag, vagy lelkileg. Manapság már azt is el tudom mondani anyának, ha csak egyszerűen lefeküdtem valakivel. Persze nem tud mindent, de elmondtam, hogy nem akarok úgy járni, mint az ő korosztályuk, ahol a szex még viszonylag tabu volt, és mindenki hozzáment az első, vagy a második férfihoz/nőhöz, akivel lefeküdtek, aztán meg 30 évesen, két gyerekkel jöttek rá, hogy nem szexeltek eleget az életükben, agyba-főbe csalták egymást, aztán meg elváltak.

Én élni akarok. És elmondom, hogy egyáltalán nem égtem ki, pedig nem ma kezdtem :)

2010. okt. 27. 20:27
 22/24 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy valaki kiég??
2010. okt. 27. 23:23
 23/24 anonim ***** válasza:
A kiegés (burnout) annyit tesz, hogy a túl hamar nemi életet élő lányok vagy fiúk hamarabb elvesztik a libidójukat, nem tud nekik újat nyujtani a szex. Természetesen ha valaki hamarabb - és nem úgy hogy maga dönti el pl:,,na akk mostmár érett vok oszt cshááá" érik meg szexuálisan akkor őt ez nem fogja érinteni. Az csak a szerencsének és a jó testi-lelki összhangnak köszönhető hogy tudja hogy mikor akarta elveszteni xy és mégse lett semmi baja. Az irodalomban szerepel egy erre utaló idézet (nem pontosan): Az a gyümölcs amit hamarabb szednek le hamarabb is rohad meg. A mai világban ez kivételes esetekben igaz.
2010. dec. 25. 20:17
 24/24 anonim válasza:
Hát én pár napig a páromnál voltam és akkor feküdtem le vele először de amikor hazaértem azonnal elmondtam anyumnak.....a mi kapcsolatunk nagyon jó ezen a téren minden megbeszélhetek vele amit csak akarok.......és nagyon jól fogadta azt hogy már nem vagyok szűz....Utána még viccesen hozzátette hogy most akkor majd neki kell óvszert rejtenie a párnám alá??:P 16/L
2011. jan. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!