Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok a szüleiteknek v...

Elmondtátok a szüleiteknek v anyukádnak hogy már nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

szoktatok beszélni a szexről? vagy esetleg nem próbált tiltani ?

az én anyukám nagyon nem akarja h lefeküdjek a barátommal mert kiégek ..de ez hülyeség :/

ha megtörténik nem mondom el neki mert igy áll a dolgokhoz:( és sajnos a barátomhoz se enged el mer mivan ha megtörténik ...:S h lehet ilyen?

17L 5hónapja vagyunk együtt barátom 20F

2010. okt. 24. 20:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én apámmal lakok sajnos,anyum beteg és messze van tőlem.18 leszek novemberben és egyedül is fogok élni pár hónapon belül.De nekem arról se tud apám ha van barátom,arról meg végkép nem tud,hogy nem vagyok szűz... :)

18/L

2010. okt. 24. 20:23
 2/24 anonim válasza:

anyukám pont ilyen mint a tiéd... félt h kiégek pff pedig ez baromság... szex után jobban lehet tanulni:P ez tényleg igaz:) és én nem mondtam el neki, bár nehéz magamban tartani:)

16/L

2010. okt. 24. 20:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Elképzelem ahogy egyesek kiteszik a pogácsát meg a koktélokat a fotelben süppedő szölőknek és mintegy sajtótájékoztató keretében számot adnak lepedőakrobata pályafutásukról.
2010. okt. 24. 20:30
 4/24 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam neki, de tudja:D Csak annyit mondott, h védekezzünk:)

22l, és 20 éves voltam, mikor elvesztettem...

2010. okt. 24. 20:32
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
már tudják mivel babát várok :)
2010. okt. 24. 20:45
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

en elmondtam, es eletem legnagyobb hibaja volt. 6 honapja nem voltam kint senkivel mert nem engednek ki, mivel azt hiszik h ha megyek barhova baszni fogok... csak edzesre es iskolaba mehetek.. egesz vakacioba meg kirandulni se voltam. osztalykurandulasra se mehettem, es szulinapi bulira se engednek. szoval en igy allok. tanuljatok tollem, es ne mondjatok el az osoknek.

amirol nem tudnak, az nem faj nekik.

2010. okt. 24. 21:11
 7/24 anonim ***** válasza:
anyum elég "laza" sok témában... és a barátomat is nagyon bírja... de úgy érzem kiborulna, ha megtudná :/ 4hónap után feküdtünk le, és 15 éves vagyok. anya inkább a korom miatt parádézna :/
2010. okt. 24. 21:29
 8/24 anonim ***** válasza:
én anyámmal mindent megbeszélek, azt is elmondtam neki amikor elvesztettem a szüzességem, az elején kicsit felkapta a vizet, de aztán megnyugodott, és azóta mindig beszélgetünk ilyen dolgokról ;)
2010. okt. 24. 21:43
 9/24 harcosangyal ***** válasza:
93%
Hát én még 19 évesen(!) se mertem elmondani, hogy 3 hét után lefeküdtem a mostani barátommal... De előbb-utóbb kiderül. Sok mindentől függ. Pl. anyukád és a közted lévő kapcsolattól. Egyébként én hamar felvilágosítottam, hogynem rajta fog múlni. Ha én akarom úgyis megteszem (mindig lehet helyet+időt találni) ha meg nem akkor úgy sem... És ha belegondolsz ez így is van. Ezt ők nem tudják megakadályozni csak ésszel kell csinálni ;)
2010. okt. 24. 22:57
 10/24 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ezt csinálja és 19 éves leszek... ki is írtam itt egy kérdést ezzel kapcsolatban. Egyébként már nem vagyok szűz, de nem tudja... és a barátomról se tud. Szerinte én még 25 évesen bőven ráérek majd, meg mit képzelek, nehogy megtegyem stb. Szóval az az igazi konzervatív fajta. Bár mindenki szerint beszélnem kéne vele erről, mert hosszútávon ez senkinek sem jó, csak ő képtelen belátni, hogy felnőttem.
2010. okt. 25. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!