Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok a szüleiteknek v...

Elmondtátok a szüleiteknek v anyukádnak hogy már nem vagy szűz?

Figyelt kérdés

szoktatok beszélni a szexről? vagy esetleg nem próbált tiltani ?

az én anyukám nagyon nem akarja h lefeküdjek a barátommal mert kiégek ..de ez hülyeség :/

ha megtörténik nem mondom el neki mert igy áll a dolgokhoz:( és sajnos a barátomhoz se enged el mer mivan ha megtörténik ...:S h lehet ilyen?

17L 5hónapja vagyunk együtt barátom 20F

2010. okt. 24. 20:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

na ez egy kicsit megnyugtat ,hogy nem csak az én anyukám ilyen..

meg amúgy is honnan tudja h kiégek??ő tapasztalta?nem:D akkor meg hiába mondja..

2010. okt. 25. 15:28
 12/24 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy nem tapasztalat?
2010. okt. 26. 14:33
 13/24 A kérdező kommentje:
mert azt mondta hogy ő 18 éves korában vesztette el ,és h nem késett le semmiről ..
2010. okt. 26. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Én elmondtam anno.
2010. okt. 26. 20:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem mondtam el! 30\L
2010. okt. 26. 20:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Én elmondtam anno anyukámnak, de igazából azért, mert szerettem volna felíratni fogamzásgátlót. Bár, amikor ott toporogtam előtte, hogy miként mondjam el, akkor azért megkérdezte: "Ugye nem feküdtél le vele?" Nem volt mérges vagy ilyesmi; szerintem csak spontán kibukhatott belőle, mert furcsa lehetett neki, hogy felnőttem. Én bevallottam, hogy igen, és szeretnék gyógyszert felíratni. Azt mondta: jó. :-) Szóval ennyi volt. Igaz, ez nem sokkal a 19. születésnapom után volt, szóval én még a mai viszonyokhoz képest későn kezdtem. Bár ennek is már bő tíz éve. :-)
2010. okt. 26. 20:52
 17/24 anonim ***** válasza:

Én nem értem az ilyen szülőket, de tényleg...

Én anyám is 18 évesen vesztette el, de ez nem jelent semmit. Én 14 és fél éves voltam, itt vagyok 22 évesen, és NEM ÉGTEM KI. Lehet, a szülők féltékenyen a gyerekük szexuális életére, vagy elképzelésem sincs xD Fel kell világosítani a gyereket, hogy védekezzen, stb. De arra sokkal nagyobb az esély, hogyha valakit tiltanak, az annál jobban fogja csinálni, TITOKBAN. Az jobb? Nem.

17 évesen akkor aludtam a barátomnál, mikor szerettem volna. (Igaz, akkor már 3éve jártunk...)

2010. okt. 26. 21:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Irigyellek az anyukád miatt ..:)
2010. okt. 27. 09:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Az én anyukám tudta, hogy aznap este fogom elveszíteni a szuzességemet 15 évesen. A fiu minden hétvégén ottaludt nálunk, mert csak akkor találkoztunk. 4 évig voltunk egyutt. Nem bántam meg semmit. Késott férjhez mentem és most kisbabát várok.
2010. okt. 27. 15:41
 20/24 anonim válasza:
15 éves vagyok, 9 hónapja van barátom és 3 hónapja vesztettem el.. nem mondtam el anyunak, és nem is szeretném.. egy idő után úgyis rájön, de sztem nem fog így konkrétan rákérdezni.
2010. okt. 27. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!