Elmondtátok a szüleiteknek v anyukádnak hogy már nem vagy szűz?
szoktatok beszélni a szexről? vagy esetleg nem próbált tiltani ?
az én anyukám nagyon nem akarja h lefeküdjek a barátommal mert kiégek ..de ez hülyeség :/
ha megtörténik nem mondom el neki mert igy áll a dolgokhoz:( és sajnos a barátomhoz se enged el mer mivan ha megtörténik ...:S h lehet ilyen?
17L 5hónapja vagyunk együtt barátom 20F
na ez egy kicsit megnyugtat ,hogy nem csak az én anyukám ilyen..
meg amúgy is honnan tudja h kiégek??ő tapasztalta?nem:D akkor meg hiába mondja..
Én nem értem az ilyen szülőket, de tényleg...
Én anyám is 18 évesen vesztette el, de ez nem jelent semmit. Én 14 és fél éves voltam, itt vagyok 22 évesen, és NEM ÉGTEM KI. Lehet, a szülők féltékenyen a gyerekük szexuális életére, vagy elképzelésem sincs xD Fel kell világosítani a gyereket, hogy védekezzen, stb. De arra sokkal nagyobb az esély, hogyha valakit tiltanak, az annál jobban fogja csinálni, TITOKBAN. Az jobb? Nem.
17 évesen akkor aludtam a barátomnál, mikor szerettem volna. (Igaz, akkor már 3éve jártunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!