Van valami jó trükkötök ujjazás szempontjából, ha a csaj nem szereti ha kinyaljátok?
Figyelt kérdés
Lányok, fiúk válaszát egyaránt várom2009. jan. 3. 21:14
1/6 anonim válasza:
Az én barátnőm se szereti ha szájjal kényesztettem, ezért én úgy szoktam hogy először nadrágon keresztül simogatom neki majd be-be nyúlkálok a nadrágjába, és nem várom meg azt amíg esetleg ő megkérdezi hogy levegyem vagy valami hanem elkezdem kigombolni majd lehúzni cibzárját.. ha nem akarja úgyis szólni fog.. majd ha már levettük a nadrágját akkor még bugyin keresztül is simogatom hogy minél jobban felizguljon...azt a végén lekerül az is...aztán én nem csak ujjazni szoktam hanem időnként a csiklóját és az egész nemi szervét simogatni is szoktam mert arra is nagyon fel szoktak izgulni a csajok általában... majd ha 2-3 alkalommal csináltad akkor jöhet 2,3 ujj is és így tovább, mert ha nem növeld az ujjaid számát soha nem fog annyira kitágulni hogy ha majd arra kerül a sor akkor a te nemi szerved be férjen oda meg különben is egy ujj egy idő után már unalmas lesz... és ha készen vagytok, nem kell egyből felöltöznie a csajnak hanem még akkor is simogathatod meg minden remélem tudtam segíteni...
3/6 anonim válasza:
az első válaszolót még annyival egészíteném ki hogy akárhányszor elkezded az ujjazást mindig egy ujjal kezd és szép lassan fokozatosan mindig több ujjal, ha fájni fog neki szólni fog..
4/6 anonim válasza:
Egyik kezeddel keres meg a g-pontját, másikkal kivülről izgatsd csiklónál.
5/6 anonim válasza:
én leginkább azt írom ami igaz. az pedig annál jobb nincs mikor valki a legérzékenyebb pontunkat kényezteti a világ legpuhább testrészével a nyelvével.ezt lehet nagyon bénán csinálni is akkor persze nem élvezi és ha megél egykét ilyet elsőnek soha nem is fogja engedni hogy megtegyék neki ismét inkább elnapolja hogy ő azt nem élvezi.én azt tenném a helyedbe ,hogy megkérdezném tőle van e negatív tapaszatlata ezzel kapcsolatban ha igen akkor mond azt neki te bebizonyítod az ellenkezőjét.
6/6 anonim válasza:
jaja ha egy csaj nem engedi a nyalást, az a rossz tapasztalatok miatt lehet
de ujjazásnál ott van a g-pont, bár nem minden lánynak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!