Fiuk veletek tortent ilyen az elsonel?
Figyelt kérdés
A baratnommel epp probalkoztunk az elsovel de elkezdtem reszketni mintha izgultam volna es en miattam hagytuk abba. Valamiert nagyon feltem. Masodik alkalommal ugyan ez tortent meg akkor is felbehagytuk mert egyszeruen nem tudtam abba hagyni reszkedni:S
Mitol lehet ez? Remelem mar 3ik alkalomnal mar nem fog elofordulni:S
18/F
2010. okt. 9. 21:07
21/23 Beviz Elek válasza:
Utolsónak:
Amint látom nem tudod magad beleélni. Senki nem figyel ilyenkor másra a barátnőjén kívül. Pont az a bibi, hogy annyira figyel és annyira a maximumot akarja nyújtani, hogy ezért görcsöl. Valjuk be, mindenki fosik, hogy beég valami rossz teljesítménnyel vagy esetleg nem tud a lánynak egy mindennél szebb éjszakát nyújtani.
22/23 A kérdező kommentje:
utolsonal a pont:)
2010. okt. 26. 20:09
23/23 anonim válasza:
azért jó látni, hogy van megoldás, mert tudniillik nekem is ilyesmi problémám van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!