Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok nektek milyen volt es...

Csajok nektek milyen volt es hogyan tortent az elso szeretkezes? Es hany eves korba tortent?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 08:57
 1/5 anonim válasza:
gyúrjál rá először a magyar nyelv írott formájára, aztán tanuld meg használni a keresőt, ez kb az 50. ilyen kérdés fél éven belül, statisztikáért meg less szét a KSH oldalán ;)
2010. jan. 7. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor megkerlek kuldj oldalt.ok?
2010. jan. 7. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenben kereső: kulcsszavaknak írd be hogy első szex avagy első szeretkezés, vagy első együttlét.
2010. jan. 7. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:

nah én ne leugatlak csak mikor kiírtad a kérdésed kiírta h. biztos nincs ezek között olyna kérdés mint a tied? nah ott volt egy csomó vagynemjóltudod?

nah min1

16 évesen ágyban szeretkezésképpen fél év után barátom20 volt most 18 vagy még mindíg együtt

2010. jan. 7. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Tiszta veletlenul is mikor ezt a kerdest el akartam kuldeni egyetlen egyet kaptam ami ezzel kapcsolatos.

Es ahogyan en a keresobe beirtam nem kaptalm talalatot.

Koszonom a masodik hozza szolonak a segitseget

Valami szinten megertelek titeket is, akik gyakran jarnak ide az oldalra es nem tudom hanyadszor lassak ezt a kerdeset kiirva, biza elegik lehet belole. Mert nekem is elegem van a sok feltett terhessegi kerdessel kapcsolatos dolgokbol. de en nem talaltam az oldalon ilyent, ezert kerdeztem ra.Nem varok tobb hozza szolast ehhez a kerdeshez.

2010. jan. 7. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!