Fiuk veletek tortent ilyen az elsonel?
A baratnommel epp probalkoztunk az elsovel de elkezdtem reszketni mintha izgultam volna es en miattam hagytuk abba. Valamiert nagyon feltem. Masodik alkalommal ugyan ez tortent meg akkor is felbehagytuk mert egyszeruen nem tudtam abba hagyni reszkedni:S
Mitol lehet ez? Remelem mar 3ik alkalomnal mar nem fog elofordulni:S
18/F
Nagyon szepen koszonom ezt a valaszt:D
Lehetseges hogy ez a baj am 2x nem tudtam hogy egyedul leszunk es meg azutan miutan meg is tudtam nem is akartam (marmint nem volt a fejemben) Csak akkor pettingeltunk es gondoltuk hat har mar igy 2esben vagyunk probaljuk meg de sajna nem jott ossze...
de meg probalkozunk:)
Éreztem, hogy mikor kell feljönni... Nekem sajnos ugyanez a problémám. Ez nem az első esetem, már tudom, hogy mi a baj, de nem tudok ellene tenni. Ne stresszeljek... Nem megy. Szeretném, ha a barátnőmnek mindennél jobb lenne és nem pedig csak egy unalmas menet. Sajnos erre már számítottam, ez a 3. ilyen esetem. A jelenlegi barátnőm lenne a 8. lány akivel a szexig eljutunk, de sajna nagyon stresszelek. A maradék 5 lánynál nem volt semmi baj, mert velük érzelemmentesen voltam (ők is velem), így nem stresszeltem egyáltalán. Tudom, hogy nincs mitől félnem, de ha eljutunk addig, akkor reszketek, a szívem majdnem kiugrik a helyéről és érzem hogy szélsebesen lankad.
20/f
Ember!
Az elsőt is ugy vedd, mintha már évek óta csinálnád legyél a csöcsök Tarantinója:D Szard le hogy ez az első ne reszkess mert akkor soha nem fogod megtapasztalni mien a jó szex :P
A legfontosabb szerintem hogy ne izgulj a dolgon. Nekem szerencsére megértő volt a barátnőm mert egy hónapig nem tudtunk bele életet lehelni aztán kitaláltuk hogy nem maszturbálhatok egy hétig. Meg is lett az eredménye le sem lehetett lőni :D.
Hát sok sikert, remélem segített valamit
Gondolkoztam mar ezen hogy ne maszturbaljak.
Habar igazz amiota a baratnommel vagyok mar nem szoktam maszturbalni neki ugyesebb keze van:D az is 1-2x van egy heten az meg nem olyan sok.
Sokan dicsekednek hogy milyen jo volt az elso szex meg minden de ahogy latom nem csak en vagyok "panikba esve" hogy nem akar felallni xD
Az elsőnél én is nagyon izgultam, végül nem is tudtam rászánni magam h megtegyem, de a másodiknál már úgy éreztem h a férfiasságomon esne csorba ha megint kudarcot vallanék, uh összeszorítottam a fogam, közelebb hajoltam, ekkor megcsapott az az erős halszag, de már nem érdekelt. Először óvatosa megérintettem, teljesen nedves, síkos volt, már nem volt visszaút...elővettem a kést megpucoltam kibeleztem majd felvágtam több darabra. Végül egész jó rántotthal lett belőle.
Következő alkalommal biztos sikerül neked is főleg h a bnőd is segít benne, végül is az csak egy hal...
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
nem pontozlak le de kerlek normalis valaszt adj es amugy sem szeretem a halat:P
xDDDDDDD horgász cimbora akkora like ot kapott:D
Végülis jót röhögtem így kora reggel de azért belegondoltam és tényleg rossz lehet.
Azt tudnám javasolni, hogy ne stresszelj! Ezt úgy értem ha a bnőddel vagy CSAK ő legyen a fejedbe, ne a délután kitöltött tippmixre gondolj hogy basszus elfog menni?!:S
Ha ráfigyelsz és teljesen beleéled magad a helyzetbe és csak arra figyelsz először hogy milyen gyönyörű és hogy szereted és mennyire kívánjátok egymást akkor nem lesz semmi gond.
Egyik barátom szokta mondani hogy mindent agyban kell elintézni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!