Fiuk veletek tortent ilyen az elsonel?
A baratnommel epp probalkoztunk az elsovel de elkezdtem reszketni mintha izgultam volna es en miattam hagytuk abba. Valamiert nagyon feltem. Masodik alkalommal ugyan ez tortent meg akkor is felbehagytuk mert egyszeruen nem tudtam abba hagyni reszkedni:S
Mitol lehet ez? Remelem mar 3ik alkalomnal mar nem fog elofordulni:S
18/F
Velem ugyanez volt!
Igaz az csak egy fellángolás volt, azóta meg senki a láthatáron. De szerintem már nem lenne ilyen.
Hozzászoksz.
21F
Az a baj hogy már nem a szex gondolatától parázol, hanem hogy nem fog sikerülni...
Ahogy én gondolom a ti kapcsolatotok olyan, hogy ritkán tudtok kettesben lenni, mikor meg igen, akkor nagyon rákészültök hogy lesz eksön...
A tanácsom hogy próbáljatok minél többször kettesben lenni, és olyankor beszélgessetek, simogassátok, csókolgassátok egymást, aludjatok együtt, de úgy hogy nem készültök rá. Ha oda kerülsz, próbáld meg a helyzetet úgy kezelni, mintha otthon lennél egyedül és magadhoz nyúlnál...ez tapasztalatból írom. Nálunk 7!!! hónap után jött össze.
Az első alkalomnál elküldtem fateromat otthonról, elmentünk barátnőmmel, nekikezdtünk.Éreztem hogy nem olyan kemény a cerka, de nem foglalkoztam vele. Aztán mikor fel kellett volna húzni a gumit, egyszerűen lelankadt. A bnőm próbált "dolgozni" az ügy érdekében, de nem ment. Még a slozira is kimentem próbálkozni. De semmi, mintha agyon lőtték volna. Miután hazavittem, otthon még csak hozzá sem kellett érnem, már állt is :D
Második alkalommal ismerősökkel mentünk nyaralni. Este ittunk, majd szóltunk, hogy mi lelépünk, majd jövünk vissza...tök egyértelmű volt hogy miért lépünk le. Bementünk a faházba, megint elkezdtük...az eredmény ugyanaz: semmi. Annyi javulás történt, hogy másnap már ki tudta nekem verni :D
Harmadik alkalommal, tehát 7 hónap után, egy nyári nap anyámék elmentek nyaralni, és a bnőm először aludt kint nálunk. Megint elkezdtük, megint semmi. Én ekkor marhára kiborultam, csak feküdtem, bámultam a plafont. Párom cirógatott, simogatott, puszilgatott, és mondta, hogy ettől ő még nem fog engem elhagyni, hisz szeret, majd egyszer biztosan sikerülni fog. Valószínű, hogy ennek hatására oldódott bennem a stressz, a drukk, és hipp-hopp felállt. Szóltam neki, hogy próbaképpen adjon egy gumit, aztán majd meglátjuk...SIKERÜLT! :D
Amíg nem szedett bogyót, teljesen megszokott volt, hogy míg kicsomagolom a gumit, addig szájjal izgat, nehogy lelankadjon, pedig egy idő után ne is lett volna rá szükség.
Így lassan 6 év távlatából visszaemlékezve ott basztam el a dolgot, hogy nem ösztönből cselekedtem, hanem úgy próbáltam csinálni, mintha könyvből olvastam volna, hogy ezt hogy is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!