A lányok szeretik a szűz pasikat?
A lányok szeretik a szűz pasikat?
Ha igen,akkor milyen idős korig?
Hát értlek tégedet,de hát még nem igen van barátnőm.
Én olyan tiszta,normális srác vagyok,vagyis nem voltam még részeg,nem iszom,semmi cigi,semmi drog,vagy erőszak vagy hasonlók..
Csak egy normális srác.
Vannak osztálytársnőim,17 évesek,azokkal tudnék úgymond lefeküdni,de én az ilyen stílust nem szeretem valahogy.
Nekem úgymond normális csaj kellene,aki hasonló hozzám . :D
vagyis azokban hasonlít amiket leírtam.
És hogyha normális akor nem is kérdi hoyg szűz e vagyok vagy nem..Én szerintem.
Ám még szabad tudnom hogy te lány-e vagy? :/
Az én barátom is szűz volt, mielőtt megismerkedtünk. Persze én erről nem tudtam. Csak azután tudtam meg, hogy pár hete már jártunk. És én nagyon örültem neki, jó érzés volt, hogy én lehetek neki az első. ,,És persze nekem jutott az a megtiszteltetést, hogy valami olyat mutathatok neki, amiben eddig még nem volt része soha´´ ;)
És nem valami kis pisisek vagyunk már...
Akkor ezek szerint még nyugodtan várjak.
Köszi szépen Fiúk/Lányok.
Nem tudom ki kicsoda :D
örülnék neki, én is a szerelemre várok és mennyire szeretném ha a nagy szerelmem is szűz. felfedeznénk egymást együtt, nem kéne tartanom tőle, hogy otthagy mert én még bizonytalan vagyok.
L/16
Én is szűz vagyok, még csók se volt:) Azért ez már elég szop*cs
17/F
18:25 megmondta a tutit.
Én is örültem, hogy 24 évesen szűz volt a párom, nem volt esetlen, se béna amúgy meg. Csak várta az igazit. És ez nekem nagyon jólesett. Én is vártam, és együtt fedeztük fel a szex minden szépségét, ami sokkal több, mint valami jó móka. Ma is együtt vagyunk jó pár éve, máig mi vagyunk egymásnak "a szex", lecserélhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!