Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért találják cikinek egyesek...

Miért találják cikinek egyesek, ha még 17 évesen szűz egy lány és nem volt még komoly, sem komolytalan kapcsolata?

Figyelt kérdés
Voltak lány ismrőseim akik emiatt cikiztek... Ők már 14 évesen aktívan pasiztak és folyton arról volt szó kinek hány pasija volt milyen gyakran váltogatja egy nap hányszor csinálták és hol... Aztán mikor megkérdeztek engem és annyit mondtam nem vagyok érintett a témában elkezdtek piszkálni. Miért van ez?
2008. jan. 3. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te teszed jól.Amikor én annyi idős voltam az én korosztályomban is voltak ilyenek.a pasik csak ribancnak hívták őket, és csak azt érték el, hogy a hátuk mögött annyit mondtak: Neked is megvolt?

Komolyan az ilyenek nem is kellenek senkinek.A hírük megelőzi őket.Nem az a baj, hogy igy csinálja, hanem az hogy dicsekedik vele, nert azt hiszi ettől nagylány...Ráadásul előfordul, hogy a fele sem igaz...

2008. jan. 17. 15:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, de tudod mit? Nem bánom. Gondoljanak csak amit akarnak de míg nekem normális kapcsolatom lesz ők kiégnek. Nekem szerelmen, törődésen, megértésen fog alapulni egy kapcsolatom. Hidd el sokkal jobb mert te is jobban tudsz értékelni egy kapcsolatot.
2012. dec. 20. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!